2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه بیاد پایین من ۴۰ تومنی دارم همشو طلا دست دوم میخرم 

من ده تومن بیشتر ندارم الان چیزی باهاش نمیشه ولی اگه بیاد پایین باز یه چیزی میشه خرید 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من ده تومن بیشتر ندارم الان چیزی باهاش نمیشه ولی اگه بیاد پایین باز یه چیزی میشه خرید 

چرا نمیشه من یه دستبندزنجیری تقریبا پهن بود پرسیدم ۸ تومن دست دوم بخر برو صادقیه پاساژ کیمیا دست دوم زیاد داره یا پاساژ قائم تجریش

چرا نمیشه من یه دستبندزنجیری تقریبا پهن بود پرسیدم ۸ تومن دست دوم بخر برو صادقیه پاساژ کیمیا دست دوم ...

خب ارزونتر بشه یه چیزی می تونم بخرم که به چشم بیاد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ارزش پولم چقدر اومد پایین الکی خوابوندمش تو بانک کاش قبل عید همه شو طلا میخریدم

اره واقعا