2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
قربونتون برم    

خدا نکنه جیگر   

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من پارسال عکس گرفتم هنو جرات نکردم برم فکم کوچیکه و اصلا جا نداره  اولین دندونمه عکس گرفتم ...

منم دندون عقلای پایینم جفتشون

چهارشنبه هفته بعد میرم برای جراحی میام میگم

هیچ دردی نداره نترسین بگین مسکن قوی بعدش بده و سر موقع بخورین  جای جراحی هم زبون نزنین.به نظرم ...

عصب کشی تا حالا نکردم ولی این افقی رشد کرده میترسم

حتما یادم میمونه دستتون طلا  

وای من پارسال عکس گرفتم هنو جرات نکردم برم فکم کوچیکه و اصلا جا نداره  اولین دندونمه عکس گرفتم ...

امروز رفتم. دکتره ۴ تا دندونمو کشید😑 دو تا جراحی پایین دو تا کشیدن بالا. جراحی نهفته اش خییییلیییی درد داشت. بیشتر  بخاطر این بود ک بی حسیش اثر نکرده بود. وسطاش باز بی حسی زد. ولی کشیدنا اصلا درد نداشت ی ثانیه هم طول نکشید.

الان فعلا یکم درد داره بم امپول دگزا داد یکیشو امروز زدم یکیشو فردا ژلوفن و اموکسی سیلین هم داد. خیلی خونریزی هم داشت فقط. سوالی داشتی درخدمتم عزیزم

امروز رفتم. دکتره ۴ تا دندونمو کشید😑 دو تا جراحی پایین دو تا کشیدن بالا. جراحی نهفته اش خییییلیییی ...

وااای   

ایشالا زود خوب بشی 

مرسی عزیزم ک اومدی گفتی   

دندون نهفته رو از بغل لثه دراورد ؟ متوجه شدی چیکار کرد؟

وااای     ایشالا زود خوب بشی  مرسی عزیزم ک اومدی گفتی     دندون نهفته ...

وظیفه بود گلم

نه لپ رو کنار زده بود خود لثه رو پاره کرد دندون رو میشکوند

من بی حسی بخاطر استرس بهم اثر نکرده بود یجورایی تا وسطاش حس کردم چی کرد بعد دوباره بی حسی زد هیچی حس نکردم

وظیفه بود گلم نه لپ رو کنار زده بود خود لثه رو پاره کرد دندون رو میشکوند من بی حسی بخاطر استرس بهم ...

منظورت انتهای لثه  بعد از اخرین دندونه یا اون گوشه که چسبیده به لپ؟

وای بازم خوش بحالت رفتی راحت شدی   

دگزا تا حالا زده بودی یا دفه اولت بود ؟

منظورت انتهای لثه  بعد از اخرین دندونه یا اون گوشه که چسبیده به لپ؟ وای بازم خوش بحالت رفتی را ...

دو تا جراحی داشتم یکیش نهفته چسبیده به دندون، یکیش هم دراومده بود ولی کج و به لپ فشار میاورد موقع غذا خوردن باید حواسمو جمع میکردم. نهفته بیشتر کار کشید

زده بودم قبلا ولی نمیدونم چرا بدنم با دفعه اول بی حس نمیشه

فقط حتما برو پیش یه دکتر که کارش خوب و قابل اعتماد باشه. من نمیدونم چه غلطی کرد از اونموقع تقریبا حس نصف زبونمو از دست دادم  اینم شناخته شده بودا ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم

دو تا جراحی داشتم یکیش نهفته چسبیده به دندون، یکیش هم دراومده بود ولی کج و به لپ فشار میاورد موقع غذ ...

عزیزم چقدر طول کشید دردش تموم شه بعد از جراحی ؟

من هنوز نرفتممممم     

عزیزم چقدر طول کشید دردش تموم شه بعد از جراحی ؟ من هنوز نرفتممممم      

دردی نداشت گلم. یه هفته طول کشید تا باد صورتم خوابید. فقط من به عصب زبونم آسیب زد دکتره الان یه طرف زبونم بی حسه

دردی نداشت گلم. یه هفته طول کشید تا باد صورتم خوابید. فقط من به عصب زبونم آسیب زد دکتره الان یه طرف ...

سلام عزیزم می خواستم ببینم الان بی حسی زبونتون بهتر شده؟ و اگر خوب شدید بعد از چند وقت بهبود پیدا کردید؟ من بعد از کشیدن دندون عقل دچار بی حسی چانه شدم