2777
2789
فکر کنم برعکس گفتی 🤔

آخه نی نی وقتی کوچولو هست شکمش زیاد کار میکنه زود به زود باید پوشکش رو عوض کرد ولی بزرگ که میشه روزی یک بار یا دو روز یک بار شکمش کار میکنه و نیاز به پوشک زیاد نمیشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم دقیقا روزی ۴ بار یعنی هر ۶ ساعت یه بار عوض میکردم اگه شماره ۲ هم داشت که دیگه به ۵ یا ۶ گاهی میرسه  ولی یکی دو نفر بهم گفتن ۶ ساعت خیلی زیاده 😐😐😐باید زودبه زود عوص کنی

مولفیکس، چکار کنم خب همش پی پی میکنه. وقتی هم خیس باشه اذیته

خوب اوایله فکرکنم اخه بچه پی پی زیاد میکنه عزیزم نستا بیبی بگیر ازهمه ارزونتره ودخترمن پوستش خیلی حساسه ولی بااین اصلا نمیسوزه یاقرمزنمیشه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
والا منم دقیقا روزی ۴ بار یعنی هر ۶ ساعت یه بار عوض میکردم اگه شماره ۲ هم داشت که دیگه به ۵ یا ۶ گاه ...

غلط کردن گفتن خوب تواین گرونی چجوری باید ازپسش برایم اینم گفتن

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
نه دیگه دو روز یه بار بی انصافیه 😭😭 میپزه طفلی

اره والا دوروزیبارچیه دیگه مگه خودمون پرید میشیم طاقت داریم انقدازیه پوشک استفاده کنیم

غلط کردن گفتن خوب تواین گرونی چجوری باید ازپسش برایم اینم گفتن

دقیقا همینم گفتم .با تعحب نگام کردن منم خجالت کشیدم .تو دلم گفتم الان با خودشون فور میکنن دارم بچه رو زجر میدم 😶

بستگی به بچه ها داره خساست به خرج نده بهتراز اینکه عفونت بگیره من واسه پسرم پمبرز میگرفتم واقعا عال ...

به خدا خساست به خرج نمیدم 

معلومه که سلامتیش برام مهم تر از پوله.برای همینم دارم میپرسم اینجا ببینم باید جیکار کنم و چی درسته .