2777
2789
عنوان

رُژلب

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یکی مارک رژشو پرسیدم کاش نمیپرسیدم

مارک نوبا شماره ۷

ی قرمز فوقولادس

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
من اورآل و بیو استفاده میکنم . مایع مات البته وحشتناک گرون شده نمیدونم دیگه وسعم برسه بگیرم یا باید ...

چنده؟من رو قیمت خیلی پرتم نمیدونم حدودشم حتی.ده هزار یا صد هزار حتی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
برندايي که بهت میگم هم با کیفیت ن هم سبک مثل برند بيو  اگه بتونی فنتي بيوتي پیدا کنی که محشره خ ...

حتما یادداشت میکنم.مرسی

برو مغازه کلی رژ واسه تست هست  تست کن ببین کدوم رنگو دوس داری بخر  من مارک گارنیر میخرید ...

همین کارو میکنم.ولی میخواستم ایندفعه با اطلاعات و قیمت برم و من درخواست یه مارکی بدم.گیج نشم

من از یکی مارک رژشو پرسیدم کاش نمیپرسیدم مارک نوبا شماره ۷ ی قرمز فوقولادس

قربون فوقولادت

هههه فوق العاده دیگه؟

ببینم پیداش میکنم.البته قرمز برا روزمره نمیخوام.یکم کمتر تو ذوق بزنه

همین کارو میکنم.ولی میخواستم ایندفعه با اطلاعات و قیمت برم و من درخواست یه مارکی بدم.گیج نشم

متاسفانه ما کی ک میخای رو اگه نداشته باشن انقد از ماکارایی ک دارن تعریف میکنن وسوسه میشی تا لخری 

من دو سه داشتم ولی اصل نبود اونم خوب بود اصلش پارسال ۷۰تومن بود الان حتما دو برابر شده 

ولی هر حا گارنیر پیدا کردی بخر کیفیتش خیلی عالیه قبمتشم مناسب بود الان خیلی گرون شده باشه ۴۰-۵۰شده

قربون فوقولادت هههه فوق العاده دیگه؟ ببینم پیداش میکنم.البته قرمز برا روزمره نمیخوام.یکم کمتر تو ذ ...

😆😆قیمتشو تو نت زدم ۱۳۰بود

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀