2777
2789
عنوان

FSH

584 بازدید | 26 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنین من عضو جدید سایتم آزمایش دادم FSH 0/15وlh 0/24 دکتر گفت تخمک گذاری خیلی خیلی ضعیفه توروخدا راه کار بدین میترسم درآینده دچار مشکل بشم که میشم  هنوز مجردم

دختری از جنس بهار (اردیبهشت) ...لطفا هرکی امضامو دید برا حاجتم یه صلوات بفرسته اللهم صل علی محمد و آل محمد
این تیروییده ک !

تی اس اچ تیروییده چ ربطی داره😐😑

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه the میشه تیروئید

تی اس اچ😐

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
تی اس اچ تیروییده چ ربطی داره😐😑

ببخشید اشتباه تایپ کردم tsh  

دختری از جنس بهار (اردیبهشت) ...لطفا هرکی امضامو دید برا حاجتم یه صلوات بفرسته اللهم صل علی محمد و آل محمد
استارتر جان چرا ذخیره تخمکات کمه مگه چند سالته ؟

نمیدونم 18 سالمه  

استارتر جان چرا ذخیره تخمکات کمه مگه چند سالته ؟

دیوونه شدم اصلا ناامیدم 

نمیدونم 18 سالمه    

مطمئنی دکترت اشتباه نکرده یا آزمایشت اشتباه نشده؟ اخه 18 سال مگه میشه ذخیره تخمکت کم باشه

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
مطمئنی دکترت اشتباه نکرده یا آزمایشت اشتباه نشده؟ اخه 18 سال مگه میشه ذخیره تخمکت کم باشه

نمیدونم والا...فعلا که قرص داده دارم میخورم 

نمیدونم والا...فعلا که قرص داده دارم میخورم 

من اگه جای شما باشم یه دکتر دیگه میرم و میگم یه ازمایش دیگه برام بنویسه خودت و ناراحت نکن انشاله که چیزی نیست

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
من اگه جای شما باشم یه دکتر دیگه میرم و میگم یه ازمایش دیگه برام بنویسه خودت و ناراحت نکن انشاله که ...

باشه حتما میرم...چیکار کنم آخه از الان ابنطور شده معلوم نیست تو آینده چه اتفاقی بیافته

من اگه جای شما باشم یه دکتر دیگه میرم و میگم یه ازمایش دیگه برام بنویسه خودت و ناراحت نکن انشاله که ...

فقط یه سوال مقدار نرمالش چقدره...با چه کارایی میره بالا