من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اصلا نازایی نمیاره سرطانم نمیاره چون ایقد نفودش کمه .من خودم دقیقا پای حرف خانم دکتری بودم که لیزر رو وارد ایران کرد بودم.زیر بعل هم بستگی به دستگاهش سی تا چهل شش جلسه تا هشت جلسه
کسی میدونه مثلا اگه بخوایم زیر بغلو لیزر کنیم طی چند تا مرحله انجام میشه؟ کسی لیزر کرده زیر بغل؟ هزی ...
بستگى به نوع پوستت،رنگ پوستت ،ضخامت موهات و دستگاه داره.من فقط پام و زيربغل و بيكينى جواب داد پام از فروردين كه تمديد كردم هيچى درنيموده دستم دراومد باز.صورتمم درمياد ولى باز واسه صورتم ميرم چون از روش هاى ديگه مناسب تره.