2777
2789
عنوان

نهمین ماهیه ک پریود نمیشم

161 بازدید | 11 پست

کسی بااین شرایط تنبلی تخمدان تاحالا بوده ک حامله شده باشه؟ 

اصلا بااین شرایط حاملگی ممکنه؟ 

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

رفتم دارو میدن فقط واسه چن ماه پریود میشم باز قطع میشه

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سالی یبار میشدم اونم فقط ماه رمضون ب ماه رمضون بعد زایمانم بهتر شدم الانم پسر یساله دارم

شما هم تنبلی تخمدان داشتید؟ 

شما هم تنبلی تخمدان داشتید؟ 

بلههههههههههه شدیدا 

کلی دکتر رفتگ قرص خوردم فایده نداش کلا

اخرسر نه ماه قبل بارداریم رفتم دکتر گف فقط ورزش درمان تنبلی تخمدانه

منم روزی یساعت ورزش میکردم هر روز

پیاده روی میکردم

وزنمم امد پایین 

و در کمال ناباوری بدون پریود شدن باردار شدم

بعد زایمان پریودام یکم بهتر شد

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
بلههههههههههه شدیدا  کلی دکتر رفتگ قرص خوردم فایده نداش کلا اخرسر نه ماه قبل بارداریم رفتم دک ...

وای چقدر خوووب خوش بحالت سالم باشه کوچولوت😻

حتمااااااااا ورزش کن

وزنتو بیار پایین

سیاه دونه و عسل بخور

شبا زیر دلت وتخمم دانت رو با روغن سیاه دانه چرب کن روسری ببتد بخاب تا صبح

راریانه بخور بغیر از زمان عادتت

شاهدانه هم برا  تقویت تخمدان خوبه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
حتمااااااااا ورزش کن وزنتو بیار پایین سیاه دونه و عسل بخور شبا زیر دلت وتخمم دانت رو با روغن سیاه ...

وزنم 70هس زیاد اضافه وزن ندارم 

دارما اما کم

بعد اینکه اینا نتیجه میده؟ خودتون یا کسی و دیدین ک امتحان کرده

وزنم 70هس زیاد اضافه وزن ندارم  دارما اما کم بعد اینکه اینا نتیجه میده؟ خودتون یا کسی و دیدین ...

از رازیانه خودم جواب گرفتم سرتنظیم پریودم ک سیکل منظم جواب داد

سیاه دانه هم این ماه برا بارداری استفاده کردم خودممم ببینم جوابمیگیر م یانه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
از رازیانه خودم جواب گرفتم سرتنظیم پریودم ک سیکل منظم جواب داد سیاه دانه هم این ماه برا بارداری است ...

انشاالله ک جواب میگیری