2777
2789
عنوان

نی نی من

101 بازدید | 11 پست

چند تا سوال دارم 

من نمیخوام بچه ام رو ببرم فتو تراپی

گفتن زردی داره

طبق گفته آیت الله ضیایی گفته تا سه روز آب پوست کدو بهش بدم خوب میشه

مادر بزرگم میگفت ترنجبین بده

داروخانه گفت شیر خشت بده 

شما راه تضمینی سراغ دارین؟

زردی بچه ام فیزیولوژیکی هست چون بعد از دو سه روز زرد شد بعد  زایمان 

یه سوال دیگه ناف بچه ام پریروز افتاد ، یکم خون میاد هی خشک میشه باز خون میاد چکار کنم ؟بتادین بزنم ؟یا وازلین؟

در ضمن بچه طبیعی به دنیا اومده و شیر خودم رو میخوره 

وزنش موقع بدنیا اومدن تو 37 هفتگی 2900 بود پریروز که بردم بهداشت 3/07 کیلو بود 

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  

واسه زردی ترنجبین بده

دستگاه تو بیمارستان خوبه خونه فایده نداره

وازلین بهتره تا بتادین واسه ناف

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیرخشت و ترنجبین عالیه.لیموشیرینم بده خیلی خوبه.من دوقولودارم اینکارارو کردم عالیه.نافشم با پنبه اب ...

پنبه که میگن خوب نیست میره تو نافش ، این ها رو به بچه بدم یا خودم بخورم تو شیرم تاثیر میزاره؟

دختر منم ۳ روز بعد از تولدش زردیش تا ۱۲ رفت بالا دکترش گفت فلورسنت لازم نیست براش قطره بیلی ناستر تجویز کرد ۸ ساعتی بهش دادم ۲ وز بعدش شد ۸ بعدش هم صفر شد عصاره شیر خشت هست

آب کدو ندی به بچه هااااا گوارشش بهم میریزه تا عمر داره اسهال میگیره

تحت نظر متخصص بیلی ناستر بهش بده

ترنجبین رو هم خودت بخور و بهش شیر بده

به نافشم هیچی نزن خودش خوب میشه فقط آروم هر روز با گاز یا باند تمیزش کن

.Pain🔥you made me a believer

دختر منم ۳ روز بعد از تولدش زردیش تا ۱۲ رفت بالا دکترش گفت فلورسنت لازم نیست براش قطره بیلی ناستر تج ...

الان باید برم آزمایش بدم اره؟چون من فقط از روی پوستش میگم زردی داره و سفید یا چشمش 

الان باید برم آزمایش بدم اره؟چون من فقط از روی پوستش میگم زردی داره و سفید یا چشمش 

نگفتی چند روزشه

من اصلا از دخترم آز خون نگرفتن هر روز میبردمش بخش کودک با دستگاهای دیجیتالی پوستی زردیش رو از روی سینه و شقیقه اش چک میکردن

اگر سفیدی چشمش زرده زردی داره دیگه طفلک هر چه زودتر بیلی ناستر رو شروع کنی زودتر نتیجه میگیری

نگفتی چند روزشه من اصلا از دخترم آز خون نگرفتن هر روز میبردمش بخش کودک با دستگاهای دیجیتالی پوستی ز ...

27 آبان به دنیا اومده چند روزه میشه؟

27 آبان به دنیا اومده چند روزه میشه؟

۹ روزشه آخی😍😍😍😍😍ببوسش

ببرش دکتر براش بیلی ناستر مینویسه خودت هم میتونی از داروخانه بخری توی بروشورش دستور مصرف رو نوشته بر خسب وزنش باید به بدی فوری میاد پایین

پنبه که میگن خوب نیست میره تو نافش ، این ها رو به بچه بدم یا خودم بخورم تو شیرم تاثیر میزاره؟

هم خودت بخور هم به بچت بده.نافو قشنگ خیس کن نافشو تمیز کن هیچ چیز دیگه نزن

❤️BE WITH GOD BE KING❤️
۹ روزشه آخی😍😍😍😍😍ببوسش ببرش دکتر براش بیلی ناستر مینویسه خودت هم میتونی از داروخانه بخری توی بر ...

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز