2777
2789
عنوان

جفت posterior previa ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 13431 بازدید | 44 پست
اگه جفتت پایینه نگران نباش منم پایینه جفتم  اذیت میکنه الان ولی دکتر گفت یکم بزرگتر شد بالا نر ...

اخه اصلا دکترم  هیچی بهم نگفت دکتر سونو هم چیزی نگفت

اللهم صل علی محمد وآل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله خیره.این تاپیک رو ذخیره کن همینجا بیا خبرای خوش بده.

فدات چشم

امروز جواب ازمایش غربال دوم رو میگیرم انقدر استرس دارم ک نمیتونم از جام بلند شم 

شما ازمایش غربال دوم رو دادین هفته 16?

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
فدات چشم امروز جواب ازمایش غربال دوم رو میگیرم انقدر استرس دارم ک نمیتونم از جام بلند شم  شما ...

برای من هفته ۱۵ نوشته هفته بعدباید برم و سونو رو هفته۱۷.نمیدونم چرا همه ۱۸میرن من ۱۷ نوشت.تازه زیاد تمایل نداشت گفت دوست داری بنویسم

برای من هفته ۱۵ نوشته هفته بعدباید برم و سونو رو هفته۱۷.نمیدونم چرا همه ۱۸میرن من ۱۷ نوشت.تازه زیاد ...

سونو آنومالی رو هفته 18  میرن معمولا 

اونی ک واس شما نوشته ازمایشه 

ک هزینه ش هم 320 تومنه 

یعنی جفت سرراهی 

سنگین بلند نکن

مهم اینه فعلا اصلا نزدیکی نداشته باشی همين

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
سونو آنومالی رو هفته 18  میرن معمولا  اونی ک واس شما نوشته ازمایشه  ک هزینه ش هم 32 ...

اره ازمایش هفته۱۵ سونو روهفته۱۷ نوشت.حالا من اخر ۱۷ میرم دوست دارم تاقبل شب یلدا برم اخه۱۸ هفتم بعد یلدامیشه

[QUOTE=75532594] اره ازمایش هفته۱۵ سونو روهفته۱۷ نوشت.حالا من اخر ۱۷ میرم دوست دارم تاقبل شب یلدا برم اخه۱۸ هفتم بعد ... چ فرقی میکنه مگه اینهمه هزینه میکنی ب وقتش برو 

ایشالا خیره عزیزم  همینجا فردا شب بیا بگو چی شد  منم میام  تاریخ زایمانت رو چندم ز ...

چون من الان هفته ی ۱۸وتموم کردم فردا میرم ۱۹ تاریخ و زده ۶اردیبهشت چشم میام میگم شمام بگو انشالله جفتمون خوش خبر باشیم😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد
چون من الان هفته ی ۱۸وتموم کردم فردا میرم ۱۹ تاریخ و زده ۶اردیبهشت چشم میام میگم شمام بگو انشالله جف ...

انشاءالله 

من تاریخ زایمانم رو زده ده تا دوازده اردیبهشت