2777
2789
ینی بچه یک هفته دو هفته ایی رو با آب ولرم بشورم؟؟من منظورم زیر دو سه ماه هستا.زیر دو سه ماه با آب شس ...

من‌میشستم عزیزم ولی چون بدنش ضعیفه واسه کنترل دما تشت می اوردیم‌تو اتاقش و یکی اب میریخت رو دستم وقتی هم کسی کمکم نبود اب ولرم و پنبه پاک میکردم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ینی بچه یک هفته دو هفته ایی رو با آب ولرم بشورم؟؟من منظورم زیر دو سه ماه هستا.زیر دو سه ماه با آب شس ...

من بچمو از بیمارستان اوردم مامانم بردش حموم،هفته ای دوبار حمام کردمش الان زمستونه هفته ای یه بار ،از اول هر بار هم پی پی کرد شستم دستمال مرطوب نزدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
جیش هم میکرد میشستی؟بچه ات پسره یا دختر؟

نه جیش کاری نمیکردم😆 پسر . جیش که جذب پوشک میشه تازه اوایل باید هر ۴ ساعت عوض کنی البته پسر من اوایل هر ۳ ساعت عوض میکردم حتی ۱۰ روز پیش ختنه ش کردم دکترش گفت فرداش ببر حموم بردم اینقدرم زود خوب شد ، حموم واسه بچه شفاست

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
چند ماهشه پسرت؟؟چن ماهگی باید ختنه کرد؟

سه ماه و ۱۵ روز، ماهگرد سه ماهگیش بردم ختنه به روش حلقه زیر سه ماه عااالیه ،سر سه روز حلقه افتاد دکتر پماد تتراسایکلین داد یه هفته زدم الانم خوبه خوبه