2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

163 بازدید | 16 پست

سام خانما خواهش میکنم اگه میدونید ج بدونید من الان 7روزه پریودم عقب افتاده دیروز بی بی زدم منفی بودالان داشتم از رختخواب بیدارمیشدم انگار عین پارگی کیس آب ازم آب اومد طوری که شلوارم خیس شد علتش چی میتونه باشه به نظرتون 

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم امکان نداره. تو این سن حاملگی تازه سه لایه کیسه داره تشکیل میشه. آبش کجا بود بی بی هم ک من ...

خدارو شکر یکم خیالمو راحت کردی

منم یه روز عقب انداختم الانم اصلا خبری از پری نیست میترسم بی بی بزنم مثبت شه اون وقت چه خاکی به سرم کنم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

سخته واقعا اعصابشو نداری خدارو شکر که بی خیالین من انقد اعصابم خورده ولی یه خبرخیلی بدشنیدم نکنه بخاطراون پریودم عقب افتاده خیلی استرس داشتم

منم یه روز عقب انداختم الانم اصلا خبری از پری نیست میترسم بی بی بزنم مثبت شه اون وقت چه خاکی به سرم ...

ولی تابحال دوباراینجوری شدم که پریودم عقب بیافته یکی هم پارسال بعداومدن از مسافرت

ولی تابحال دوباراینجوری شدم که پریودم عقب بیافته یکی هم پارسال بعداومدن از مسافرت

چرا نمیری آزمایش بدی خیالت راحت شه منه بدبخت هر وقت عقب انداختم باردار بودم😑

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
چرا نمیری آزمایش بدی خیالت راحت شه منه بدبخت هر وقت عقب انداختم باردار بودم😑

اره میرم دخترم فعلاخوابه تواین شرایط بچه سخته

سخته واقعا اعصابشو نداری خدارو شکر که بی خیالین من انقد اعصابم خورده ولی یه خبرخیلی بدشنیدم نکنه بخا ...

احتمالا آخه اون اب دقیقا برا اومدن پریود فردا پس فردا میشی یا شاید هم امروز

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀