2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم

378 بازدید | 22 پست

دوستان من تازه ازمایش شوهرمو گرفتم

تحرک 3 درصدش نورماله و مورفولوژی نورمال هم 20 درصد

جواب ازمایش رو بردم پیش دکتر زنان به خودم دارو و امپول داد تا تخمکم بزرگ و خوب بشه و گفت تا دو ماه صبر کن اگه نشد بعد برای شوهرت برو دکتر

به نظر شما با این درصد ها میشه؟؟؟

به نظرم شوهرتم باید از الان خوردن قرص رو شروع کنه.

ویتامین ای 100 و اسید فولیک 5 و عرق کاسنی و عسل به شوهرت هرروز بده. ضرر هم نداره.

موندم وقتی مشکل از شوهره چرا به شما دارو میدن. البته تقویت تخمک هم خوبه ولی اول باید واسه شوهرت دارو بده. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نظرم شوهرتم باید از الان خوردن قرص رو شروع کنه. ویتامین ای 100 و اسید فولیک 5 و عرق کاسنی و عسل ...

خیلی ضعیفه درسته ؟ عرق کاسنی واقعا تاثیری داره ؟

اخه خیلی اهل خوردن عرقیجات نیست 1 روز میخوره دیگه بعدش نمی خوره

خیلی ضعیفه درسته ؟ عرق کاسنی واقعا تاثیری داره ؟ اخه خیلی اهل خوردن عرقیجات نیست 1 روز میخوره دیگه ...

سه درصد تحرک و مورفولوزی 20 درصد نرمال پایینه. ولی بازم خدا بخواد میشه. 

3 درصدی که گفتی منظورت کلاس a هست؟

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

عرق کاسنی روی تعداد خیلی تاثیر داره مطمینا شانس بارداری رو بالا میبره. 

من همسرم فرتيل ايد روزي سه تا

فارماتون

ويتامين اي و سي

زينك و فوليك اسيد و ال كارنتين ميخوره

٤ مغز و عسل هر روز

گوشت و نخود هفته ايي دوبار

و خاويار خيلي كم

نتيجش بين ٤٠ روز ازمايش نشون داده شد

مورفولوژي از ٢٤ شد ٤٨

حركت از ٣٢ شد٤٩

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سه درصد تحرک و مورفولوزی 20 درصد نرمال پایینه. ولی بازم خدا بخواد میشه.  3 درصدی که گفتی منظور ...

تو خود برگه ازمایش بالای 30 درصد رو زده نرمال

کلاس نزده ولی تو نت که سرچ کردم دیدم میشه همون کلاس a 

شوهرتو تقویت کن حتما . ببین اگه باردار هم بشی چون اسپرم همسرت صعیفه احتمال سقط هست. 

تقویت شوهرتو از همین الان شروع کن.

داروهایی که دوستمون بالا گفته خیلی تاثیر داره. کاش به دکتر اصرار میکردی براش دارو بنویسه.

درهرصورت فرتیل اید که کلا آزاده ولی گرون و ویتامین ای و اسید فولیک هم هزینه زیادی نداره میتونی خودت بخری براش

شوهرتو تقویت کن حتما . ببین اگه باردار هم بشی چون اسپرم همسرت صعیفه احتمال سقط هست.  تقویت شوه ...

گفتم دارو بده گفت 2 ماه صبر کن بعدم برو پیش دکتر خودش من نمیتونم دارو بدم

به نظرتون همینطوری نمیشه امیدوار بود ؟ حتما دکتر باید بره؟

خدا بخواد میشه. ولی بازم هرکاری از دستت برمیاد انجام بده. انشاءالله زودی صاحب یک نی نی سالم میشی

تحرکش خیلی کمه عزیزم

چجور دکتر بهش دارو نداد یا نفرستادش پیش ارولوژی😟

قبل از شروع دارو های خودت حتما برید ارولوژی

تحرک یعنی اسپرم حرکت نداره بعد دکتر به خودت تنها دارو داده😂😂

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
گفتم دارو بده گفت 2 ماه صبر کن بعدم برو پیش دکتر خودش من نمیتونم دارو بدم

دکتر ارولوژی هم میفرسته سونو شوهرتو که واریکوسل نداشته باشه. اگه خدای نکرده واریکوسل داشته باشه باید عمل بشه تقریبا 6 ماه طول میکشه که وضعیتش نرمال بشه. انشاءالله که واریکوسل نداشته باشه. 

از من میشنوی خودت تقویت شوهرتو شروع کن.