2777
2789
عنوان

هركي بيداره

300 بازدید | 49 پست

بيدار هاي عزيز شما هم از بيخوابي رنج مي برين؟

من خيلي اذيتم ساعت خوابم كلا بهم ريخته تا صبح بيدارم بعدش سه چهار ساعت ميخوابم باز بيدار ميشم با شوهرم صبحونه ميخورم باز ميخوابم تا عصر

شبا خوابم نميبره

چون كم ميخوابم شبا بايد ظهر بخوابم وگرنه اذيت ميشم و سر درد و اينا.

ميترسم واسه ني ني  ضرر داشته باشه

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨

وای ساعت انگار میدوء... ساعت 12 گفتم الان ی ربع بچرخم بخوابم... الان 4ساعت شده  

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارداری؟!

عزیزم کلا خواب شب  رو‌هیچ خواب روز جبران نمیکنه

یکم ظهر نخواب تا شب خسته‌شی خوابت بیره

برای خودتم ضرر داره

منم خوابم بهم ریخته خیلیی😩😩

تازه صبح ۷ میرم سرکار

یادم تورو فراموش..
😂😂😂😂😂😂😂😂منم 

الان حس میکنم ساعت باید 12ونیم 1باشه... چقدر زود گذشت.. تازه امشب زیاد تاپیک نرفتم.. 😱

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بارداری؟! عزیزم کلا خواب شب  رو‌هیچ خواب روز جبران نمیکنه یکم ظهر نخواب تا شب خسته‌شی خ ...

منم باید برم مدرسه😣😪🤢

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔

من چندین ساله الان دیگه با شوهرم تو یه زمان نمی خوابم الان اون از ساعت 12 خوابیده سه بار بیدلر شده اب خورده یه بار پاشده خرما و شیر خورده 3 ساعت دیگه هم میره سر کار من همچنان بیدارم

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
الان حس میکنم ساعت باید 12ونیم 1باشه... چقدر زود گذشت.. تازه امشب زیاد تاپیک نرفتم.. 😱

تاپیکایی ک میزنید خیلی قشنگن انرژی مثبتن👌👌👍👍

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔