2821
2789
عنوان

مادر

88 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبين

اينجا كسي هست ك رابطه مامان و نامزدش بد باشه

من نامزدم خيلي مامانمو دوس داره بهش احترام ميذاره

اما مامانم اصلا چشم ديدنشو نداره خيلي آدم پرتوقعي هست هميشه ازش بد ميگه درصورتي ك خيلي پسر خوب و مودبي هست .. ديگه خسته م كرده مامانم از غر زدن هاي بيجا☹️☹️☹️

عزیزم متنتو تجربه ای ندارم .ولی همین عنوانت خیلی حالمو خوب کردوقتی ناراحتی کنارت میشینه میگه وقتی ناراحتی خوشگل میشی سرخ میشی چشمات براق میشه که بگه فهمیدم ناراحتی وقتی میدونه تو از چیزی دلگیری میشینه کنارت و بغلت میکنه تو رها ترین ادم جهان میشی عاشقشم میپرستمش 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان منم اولا نامزدم رو دوست داشت من نامزدم سربازه هنوز سرکار نمیره بعد دوتا دیگه از خواهرم نامزد کردن اونا شوهراشون سرکار میرن از اون موقع خیلی سرسنگین شده با شوهر من حالا اون اینقد مامانم رو دوست داره بعد مامانم هم شوهر اونارومیزنه به سر من... قبلا اینطوری نبودها...همش منتظره من یه چی بگم بگه جدا شید...خیلی سخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.