2777
2789
عنوان

خواب کودک دوساله

295 بازدید | 10 پست

وقت همگی بخیر 

من از شش ماهگی جای خواب پسرم رو جداکردم و خیلی راحت داخل اتاق خودش میخوابید تا حدود یک ماه پیش که اسباب کشی کردیم و اومدیم خونه جدید به هیچ وجه حاضر نیست تو تخت خودش بخوابه تاچندشب پیش میگفت روزمین بخوابم میخوابید تنها اما الان میگه فقط و فقط پیش شما 

ممنون میشم اگر کسی راهکاری داره چون نمیدونم چکار کنم واقعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه عروسک حالا خرس یا هرچی که خیلی بهش علاقه داره رو بزار کنارش و بهش بگو بغلش کن و بخواب .. پسر من که گریه هم میکرد من توجه نکردم .. الان تا صبح توی جاش بیدار باشه اتاق ما نمیاد .. فقط باید خرسش پیشش با سه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با باباش برید تو اتاقش بخوابید انقققد بمونید خودتونو بخواب بزنید تا بخوابه بعد برید سرجاتون....ما بارها شده این کارو کردیم بهانه کرده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چجوری جداش کردی شبا برا شیر خوردن بیدار نمیشه؟ صداشو میشنوی؟

اتاقهامون چسبیده بهم بود و شیرخشک میخورد شش ماهگی شیر شب قطع شده بود و خوابم سبک بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه عروسک حالا خرس یا هرچی که خیلی بهش علاقه داره رو بزار کنارش و بهش بگو بغلش کن و بخواب .. پسر من ک ...

تمام‌اسباب بازیهاشو گذاشتم استیکر چسبوندم تو تختش و...

با باباش برید تو اتاقش بخوابید انقققد بمونید خودتونو بخواب بزنید تا بخوابه بعد برید سرجاتون....ما با ...

این کار رو هم کردیم ولی میگه فقط پیش شما ...

این کار رو هم کردیم ولی میگه فقط پیش شما ...

خب همگی تو اتاقش کنار هم بخوابید دیگه اینجوری هم پیش شما میشه دیگه تا وقتی ک خوابش سنگین بشه و بعد برید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب همگی تو اتاقش کنار هم بخوابید دیگه اینجوری هم پیش شما میشه دیگه تا وقتی ک خوابش سنگین بشه و بعد ب ...

میگه رو تخت شما 

وروجکیه که خدامیدونه 

الانم خوابیده روتختمون میبرمش تو اتاقش دوساعت دیگه گریه میکنه بیام پیش شما 

سلام 

بهیچ وجه نپذیرید که تو اتاق شما بخوابه

چند شب می تونید بخاطر جابه جایی تون شما و پدرش توی اناقش بخوابید و اون توی تختش بخوابه طوری که همدیگه رو نبینید ولی از شب سوم چهارم فقط بهش سر بزنید و بخاطر گریه و قشقرق قبول نکنید جاش رو عوض کنه

شبا قبل خواب هم تا مدتی کنار تختش باش تا خوابش ببره

سلام  بهیچ وجه نپذیرید که تو اتاق شما بخوابه چند شب می تونید بخاطر جابه جایی ت ...

ممنونم از پاسخگوییتون