2821
2789

ی سوال دیگه هم دارم...داداشم فعلا زندانه...هنوز دادگاهش تشکیل نشه...مامانم هم کسی پیدا نکرد واس سند ک آزاد بشه...حالا من میخوام ب بابای دوستم بگم..کمکم کنید نوروخدا😭😭😭😭😭چطوری سرصحبت باز کنم

ب دوستم بگم شماره باباش بده ..مادرم میخواد باش صحبت کنه؟یا چی؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی آزاد شه زودتر

ختم صلوات گروهی خیلی مجربه

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

خدایی چرا اینقدر خرافاتی هستید برا هر چیزی یه دعا میخواید تو فقط نمازتو به وقت بخون سر نمازتم با خدا حرف بزن دیگه راهی بهتر از این برا ارتباط با خدا نیست

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭

چیشده؟

منم روز تولدم یبار پلیس اومده بود دم خونمون میگفت پیج جنسی زدید و کلی جرم اورد که شماره مخصوص به شماست! قشنگ دهنم وا مونده بود 

انقدر به خودکشی فکر کردم .. خداروشکر چن هفته بعدش حل شد چون برادرتون بی گناهه مطمعن باشین خدا جای حق نشسته ازاد میشه

از همین دعاهای دیگه برای ازادی زندانی استفاده کن .. مثل دعای مقاتل که 100 بار باید یکجا بخونیم .. تو اینترنت بزن میاد

برای سند بهتره اگر اعضای خانواده ندارن از اقوام بخواین!!!!

پدر دوست شما فکر نکنم اعتماد کنه برای برادرتون سند گرو بذاره....هرچند که صمیمی باشین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز