2789
عنوان

دیدین چیشد وایییی

581 بازدید | 27 پست

سلام خانوما یه راهنمایی میخوام شما اگه جای من بودید به خاطر کارشوهرتون برین یه روستا البته شهرستان خیلییییی کوچیک شبیه روستا یه جورایی میرفتین؟؟؟؟ البته شوهرم مرد زندگیه خداییش، اگه برم یعنی اونجا بچه دار شم دوست داشتم تو شهر باشم ولی خب بچه میخوام چیکارکنم نظرشما چیه؟؟؟؟ با اینکه محل حرف فامیل نمیزارم اما بدم میاد پشت سرم حرف بزنن مسخرم کنن بازم میگم مهم نیست حالا شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟؟ البته موقتیه😜نظراتتون رو میخونم ممنونم. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ازتهران اومدم شهرکوچیک....حالاحالاهام موندگارم....نرو

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو عزیزم با حرف مردم چیکار داری اخه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

همين طور كه حرف مردم برات مهم نيس دودل نشو و تبادل نظر نكن تا دلت قرص شه 

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......

من حتما میرفتم .منکه به شوهرم میگم بریم یه روستای دورافتاده من درس بدم تو هم تو عمران محلشون کار کن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من ازخدامه فعلا اینجاروول کنم برم تویه روستا

ولی بشرطیکه خوش آب وهواباشه ها

اگه شوهرت خوبه وکارش خوبه وبهش مطمئنی بدون ترس واضطراب حتمابرو

مردم کی هستن که حرف یاتمسخرشون مهم باشه