2777
2789
عنوان

درمان کبد چرب

2123 بازدید | 8 پست

سلام همسرم کبد چرب گرید ۳ داره کسی معجونی دارویی چیزی بلده درست کنم بخوره بهتر بشه.لطفا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید.

ممنون

هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبرنیست.با هم مهربان باشیم.  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انار عالیه کپسول خالی بخر با زردچوبه خالص پرکن ناشتا بخوره مثل قرص اب هویچ ناشتا 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

حذف روغن و غذاهای سرخکردنی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
عرق کاستی و شاهتره قرص زردچوبه 

قرص زردچوبه میفروشن یا همون جورکه یکی از خانوم ها گفت خودم درست کنم

هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبرنیست.با هم مهربان باشیم.  

گرید ۳ ،اصلاح رژیم غذایی یعنی باید از پایه کله غذا خوردنش رو اصلاح کنه ،صبح از نان جو سبوس دار استفاده کنه با چای سبز وقندوشکر ونمک وروغن وبرنج زیادی وگوشت قرمز رو کنار بذاره ،۱ساعت سریع بدوئه صبح وقبل از شام ،عرق شوید وخار مریم ،لیمو سیر و جعفری رو عصارش رو بگیره و استفاده کنه ،سیر خام وهویج ،روغن کنجد وزیتون اصل استفاده کنه ،سبزیجات تازه استفاده کنه ،دمنوش زنجبیل وبلوبری ونعناع فلفلی استفاده کنه ،آب کرفس ولیموترش وزنجبیل رو با هم مخلوط کنه وبخوره ،انار وآب انار وسیب ترش وآب مرکبات هم خوبه ،کلا علت کبد چرب برنج وروغن مایع ونباتی وفست فود وکم تحرکی هست 

قارچ معجزه گر گانودرما در ترکیبات قهوه های دکتر بیز موجود است و در درمان بیماریهای مختلف بسیار موثر است (کبد چرب _ دیابت _ تیروئید _ فشار خون _ معده _ ام اس _ سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی و ....) برای سفارش قهوه های گانودرما با ما تماس بگیرید. 09113759200