2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم

137 بازدید | 11 پست

۸ ماهشه بازم سه روزه داره بالا میاره با دهن پر ب شدت همشو میریزه بیرون 

دو بار ب خاطر قطره ی اهنش بالا اورد ی بار هم‌نمیدونم چیشد دتشتم شیر برنج بهش میدادم عق زد بالا اورد 

ب نظر شما زیاد میدم غذاشو 

سه وعده هر وعده ی پیاله ی پر !؟ 

خیلی نگرانم دگ‌دارم دق میکنم هیچ کسم ندارم باهاش حرف بزنم سبک‌شم‌همسرمم‌ک عین یخچاله !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم يه دكتر معده ببرش ك خداى نكرده آلژى روده يا ورم مرى نداشته باشه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

من دخترم 45روزس دوبار وحشتناک بالا آورد در حدی که کل لباس های من شوهرم خودش کامل کثیف شد با روتختی اینقدر ترسیدم کل بدنم میلرزید  بعد به مامانم گفتم گفت گرم نگهش دار چاییده 

لایک نکن ممنون  
عزيزم يه دكتر معده ببرش ك خداى نكرده آلژى روده يا ورم مرى نداشته باشه

سه دوزه اینجوری شده ی خاطر قطره ی اهن ک عوض کردم ایرانیشو دهدم بالا اورد ب۵د خارجیشو همسرم خرید ولی طعمشو ی چیز دگ ک بهش نمیسازه

کم بده غذاشو ولی دفعات زیاد،آدم بزرگم زیاد بخوره بالا میاره کم کم بده عزیزم

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
سه دوزه اینجوری شده ی خاطر قطره ی اهن ک عوض کردم ایرانیشو دهدم بالا اورد ب۵د خارجیشو همسرم خرید ولی ...

آهان عزيزم پس واسه خاطر دارو اينجوريه....ببرش دكتر بگو دارو بهش نميسازه برميگردونه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!