2777
2789
ن عزیزم

مرسی گلم.صبا باید امتحان کنم یا فرق نمیکنه؟

اخه من ۱۰این ماه باید پریود شم.ولی از طرفی جلوگیری نداشتم حالت تهوع سرگیجه پر خوری دارم سردرد هی میخوابم.چشام پف کرده یهو خوبم یهو کسل و خوابالو میشم بینیمم بزرگ شده بنظرم .

واس همین میترسم اخه تازه ۲۰ دی عروسیمه ایشالا

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نترس گلم بزار ازموعدت بگذره عجله نکن😘😘😘

دعا کن باردار نباشم فقط .چون اصلا شرایط بچه نداریم کلی بدهکاریم از طرفی ام مستاجر و قسط و کوفت و زهر مار .واس بچه هنوز خیلی زوده .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
مرسی عزیییییزم. ان شاالله قسمتت بشه. نه دوستم چ طبیعی ای تنبلی داشتم این ماهم فولی نداشتم اما خب قرص ...

فولی نداشتی مگه میشه؟؟؟؟؟ 

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
فولی نداشتی مگه میشه؟؟؟؟؟ 

نه دیگه ی دونه نابالغ سمت راستم داشتم فقط

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
مبارکت باشه عزیزم خدا حفظش کنه برای منم دعا کن هشت ساله منتظرم

چششششم حتماااا عزیزم. ان شاالله ک بزودی زود بی بی چکت مثبت میشه و میای تاپیک میزنی خوشحالمون میکنی😍😍

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
مبارکه استاتر..حالا امضاتو عوض کنو تیکربارداریتم بزار..برامنم دعا کن

چشم عزیزم حتماااااا دعا میکنم مگه میشه فراموش کنم شماهارو. ان شاالله ک زودی دامنت سبز میشه😍❤

واااای نانا اگه بدونی قرص ک میخوردم اشک میریختم باورت نمیشه. کلا امیدمو از دست داده بودم اما امروز ب ...

سلام تبریک میگم منم ذخیره تخمدانم زیر یک بود دکتر گفته بود ای یو ای اما من ماه اول باردار شدم دیروز از دادم

نه دیگه ی دونه نابالغ سمت راستم داشتم فقط

این ینی اوج عظمت خدا....من دوتا 22 'داشتم. ....آمپولhcg هم زدم ببینم خدا چی میخاد

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
قربونت عزیزم😘

علائم اولیت چی بود ؟ من زیر دو دو طرف بغلم درد میکنه میزنه به دستان .. زیر دلم و کمرم وحشتناک درد میکنه .. سردرد عجیبی دارم .. درد رحمم به پاهامم میزنه .. امروز تا فردا باید پریود میشدم .. الان یک هفته هست که اینطوری ام .. ۳ ماهه برای بارداری اقدام میکنم .. 

سلام تبریک میگم منم ذخیره تخمدانم زیر یک بود دکتر گفته بود ای یو ای اما من ماه اول باردار شدم دیروز ...

علائم اولیت چی بود ؟ من زیر دو دو طرف بغلم درد میکنه میزنه به دستان .. زیر دلم و کمرم وحشتناک درد میکنه .. سردرد عجیبی دارم .. درد رحمم به پاهامم میزنه .. امروز تا فردا باید پریود میشدم .. الان یک هفته هست که اینطوری ام .. ۳ ماهه برای بارداری اقدام میکنم .. 

علائم اولیت چی بود ؟ من زیر دو دو طرف بغلم درد میکنه میزنه به دستان .. زیر دلم و کمرم وحشتناک درد می ...

عزیزم از نظر من علایم بارداریه اگه تا سه روز دیگه پریود نشدی بیبی چک بزار