2777
2789
مبارکه عزیزم . علایم بارداری نداری به جز بی بی مثبت؟

من بیشتر از علایم فهمیدم اما خب دیر شدنش بیشتر مشکوکم کرد چون قبلا علایم داشتم اما منفی بود. همه علایمارو باهم داشتم اما کمردرد خیلی بده اصلا نمیتونم بشینم چون وزنمم سنگینه بیشتر فشار میاره

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
ای جااااانم چه مثبتی هم شده مبارکه نوش جونت خوشی این لحظها منم دعا کن چند وقت اقدام بودی طبیعی باردا ...

مرسی عزیییییزم. ان شاالله قسمتت بشه. نه دوستم چ طبیعی ای تنبلی داشتم این ماهم فولی نداشتم اما خب قرص میخوردم این لحظه ها رو واسه تک تکتون بخدا دعا میکنم😍😍

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکرکه به آرزوت رسیدی.برامنم دعاکن.من مجردم بچه نمی خوام ها اشتباه دعانکنی خخخ

عزییییییزم. ان شاالله ک سفید بخت بشی و ب هرچی ک دلت میخواد برسی عزیزم

مرسی عزیییییزم. ان شاالله قسمتت بشه. نه دوستم چ طبیعی ای تنبلی داشتم این ماهم فولی نداشتم اما خب قرص ...

چند روز تاخیر داشتی مثبت شد؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مبارکت باشه چقدم خوشرنگه

من وقتی دیدم تعجب کردم فکر کردم چشمام اشتباه دیده شوهرمو صدا زدم😄😄

چند روز تاخیر داشتی مثبت شد؟

من پنج روز تاخیر داشتم نمیخواستم بی بی بزنم ک. چون فولیکول نداشتم امید نداشتم منتها ترسیدم بازم عقب افتاده باشه چون چهار شنبه نوبت دکتر داشتم بی بی زدم ک بعدا نگه چرا تست ندادی بعد یهویی دیدم مثبت شد

من پنج روز تاخیر داشتم نمیخواستم بی بی بزنم ک. چون فولیکول نداشتم امید نداشتم منتها ترسیدم بازم عقب ...

خوشبحالت . تا باشه از این معجزه ها تو زندگیت❤

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خوشبحالت . تا باشه از این معجزه ها تو زندگیت❤

ممنون عزیزم ان شاالله قسمت شما و بقیه منتظرا بشه دامنتون سبز بشه😍😍😘😘

ینی چی؟ اون درصورتی رو من باز کردم کردم داخل ادرار زود در اوردم بیرون دیدم علامت نداد منم گرفتم زیر ...

خرابش‌کردی‌گلم یکی دیگ بخر درپوش صورتیوبرذار بدبزارش تو ادرار یابگیر زیرجریان ادرارت اون قسمتو چندثانیه

خرابش‌کردی‌گلم یکی دیگ بخر درپوش صورتیوبرذار بدبزارش تو ادرار یابگیر زیرجریان ادرارت اون قسمتو چندثا ...

بعد اون بی بی چک رو ک نمیخواد برعکس اینا کنم؟؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩