2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 6075 بازدید | 156 پست
بنظر من برای ازبین بردن لذت جنسی نیست چون مردا هم ختنه میشن تو لذت جنسی شون تاثیر نداره

خب دیگه فرقش همینه برای مردامفیده برای زنهاضرر داره

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لب های کنار کمی بریده میشه برای زیبایی لذت ج از بین نمیره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
توی مستندی که در مورد ایران بود می گفت کردها جنوب و سیستان انجام میشه که غالبا سنی هستند و معتقد هست ...

عزیزم اسم مستند رو میگی؟

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
کورد بودن حالا میگم میشناختم     اصلا یادم نمیاد کورد کجا

منم کرد هستم 

ولی این رسم رو قدیما داشتن ولی اطرافم دیگه  نه 

ولی پسرا حتما

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
اشتباهه جنوب شرق به هیچ عنوان صحت نداره بدون اطلاعات حرف مفت نزنین

من توی مستند دیدم سمت کرد ها و جنوب ایران و سیستان توی روستاهای سنی انجام میشه حتی با کسایی که ختنه می کنن صحبت می کرد و می گفت چجوری انجام میشه 

ممنونم خداجون
عزیزم اسم مستند رو میگی؟

یادم نیست توی بی بی سی نشون داد خود کسی که مستند رو تهیه کرده بود کرد بود و توی ایران توی روستاها می چرخید و باهاشون مصاحبه می کرد من دوسال پیش دیدم

ممنونم خداجون
بنظر من برای ازبین بردن لذت جنسی نیست چون مردا هم ختنه میشن تو لذت جنسی شون تاثیر نداره

مردا باید ختنه بشن ولی زنا نه.یه چیزی میگیا

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
یادم نیست توی بی بی سی نشون داد خود کسی که مستند رو تهیه کرده بود کرد بود و توی ایران توی روستاها می ...

بنظر واقعی نمیاد چون توی ایران بخصوص روستا نمیان راحت درمورد این چیزا صحبت کنن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
توی مستندی که در مورد ایران بود می گفت کردها جنوب و سیستان انجام میشه که غالبا سنی هستند و معتقد هست ...

غلط کرده و......خورده

من خودم سنی هستم هیچ کدوم از اطرافیانم  ختنه نکردن 

وکسی چنین  خرافه ی نداره 

وهمچنین کرد هستم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده