2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 6075 بازدید | 156 پست
ازش بپرس چجوریه؟

یبار خواهرشوهرام داشتن میگفتن در موردش گفت آره اون قدیما رسم بوده منم کردم یهو بحثو عوض کردن

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عملش همینطوریه .اول میبرن بعد میدوزن . البته اگه دختر بیچاره به خاطر عفونت زنده بمونه شب عروسی ...

دقیقا یک مرگ به تمام معنا تو شب عروسیش.خدا لعنتشون کنخ

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫

خیلی از دخترای عربم اینکارو باهاشون میکنن

من دوستم عرب بود و خودش از این موضوع خیلی ناراحت بود چون تو بچگی ختنه کرده بودنش و همیشه میگفت من از ازدواج کرد ایا لذتی میبرم و ماهم الکی میگفتیم اره که افسرده نشه

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
اشتبا بوده منم  از منبع موثق گفتم

عزیزم نمیشه که این چند تا شهرو مطمئنم هست باز خود دانی

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

مادر شوهرم گفت برای زیباییه 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
شاید بنظررشون یجورایی مثل عمل های زیبایی باشه

نه بابا اینکارو میکردن که دختراشون به سمت رابطه نرن و میل جنسیشون از بین بره و هیچ لذتی نبرن 

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
جالبه واسه پسرا کاملا عادیه و هیچ موردی نداره ولی واسه دخترا میشه ناقص کردن. البته ختنه دختر چند نوع ...

ثابت شده ختنه ی پسر ها هم میل جنسی شون رو کم میکنه

اما اون ختنه ای که در مورد زن ها داره در موردش صحبت میشه از بین بردن کامل میل جنسی زن هاست که اصلا قابل مقایسه با ختنه ی مردان نیست