یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عه چه بد من میخواستم برم ارایشگاه موخوره گیر برام بزنن ولی از هرکی پرسیدم گفتن موهاشون داغون ...
من یک عمر بخاطر موخوره موهام کوتاه بوده هیچوقت به خط سوتین نرسیده،، دیگه هر چی موخوره میبینم با قیچی میچینم، تو هم همین کارو کن
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
عزیزم نمیتونم اخه نامزدم از موی کوتاه متنفره. چندبارم بهم گفته کوتاه نکن. دو سه ماه یک ...
تارهایی که موخوره داره یکم بالاشو قیچی کن، نیاز نیس کامل موهاتو قیچی کنی،،،لامصب ریشه کَن هم نمیشه 😕،،، هزار تا راه رفتم همش بیفایده بود
اگه برا موخوره ست بزن ببین فایده داره یا نه
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢