2777
2789
عنوان

سوال

129 بازدید | 15 پست

بچه ها با کاشت ناخن میشه غسل و وضو گرفت؟ 

دیروز خالم میگه از یه شیخه پرسیدم گفته قبلش یه غسل بدی بعدش میشه درسته؟؟؟؟ 

من گفتم چنین چیزی اصلا قبول نیست ولی اون مصمم بود درسته ؟  

نظرتون چیه منم خیلی دوست دارم ناخن بکارم اخه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

نه‌اصلا به هیچ‌وجه

اون شیخ هم هیچی حالیش نبوده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بگم نمیشه یا کافیه ؟😆😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

معلومه ک نه.. این چیزای من دراوردی نمیتونه توجیه درستی باشه‌.‌حتی یه چیزی اندازه نوک‌سوزن رو‌ناخن باشه نه غسل قبوله نه وضو.. اونوقت کاشت ک‌کل ناخنو پوشونده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نه عزیزم 

اگه مانع باشه غسلو و وضو نمیشه گرفت حالا میگن  یه عده تیمم کنی ولی بازم نمیشه چون تیمم واسه وقتیه که برداشتن مانع سخته یا صرر میزنه نه که دوسداری ناخنت کاشت باشه😐

نميشه جز اينكه از قبل ندونن غسل ووضو نداره واينكه قابل برداشتن نباشه  ميشه جبيره گرفت ولي ناخن كاشت قابل برداشتن هست 

بقيه اش به قول دوستمون كلاه شر عيه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بگو‌ حتما ک تا تو‌ نگی نمیشه عشقمممم 😄😁😁😁😁😁

فدات شم😁😙

از همین تریبون اعلام میکنم نمیشههههههه😠

خوب بود؟ گیرا بود؟😎

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
فدات شم😁😙 از همین تریبون اعلام میکنم نمیشههههههه😠 خوب بود؟ گیرا بود؟😎

😍😍💘💘💘خدانکنههه ❤

بله بله  بسیااار تاثیر گذار بود 👏👏✋👍

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
😍😍💘💘💘خدانکنههه ❤ بله بله  بسیااار تاثیر گذار بود 👏👏✋👍

😘💕