2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم ریزش مو دارم البته فکر کنم آهن هم باید  مصرف کنی. من متاسفانه یادم میره مصرف کنم. ببخشید قیمتش چقدر شده چند ماه پیش 15 تومن بود الان چقدره؟؟؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اره بعد ناهار بخور که قبلش بخوری همه سفره رو با ادمهای دورش راحت میخوری

😂😂خدانکشت 

باشه فقط خود قرص ک چاق نمیکنه نه گلم؟؟؟

اخه من قبل میخوردم ت دوران رژیم نبودم توجهی نمیکردم 

بخاطرهمی متوجه نشدم 

من هم ریزش مو دارم البته فکر کنم آهن هم باید  مصرف کنی. من متاسفانه یادم میره مصرف کنم. ببخشید ...

من شنیدم خوردنش باید هشت ساعت با آهن فاصله داشته باشه ومداوم نخوری بیشترتاثیرداره مثلا 2روز بخوری یه روز نخوری

من شنیدم خوردنش باید هشت ساعت با آهن فاصله داشته باشه ومداوم نخوری بیشترتاثیرداره مثلا 2روز بخوری یه ...

خب من هم متوجه شدم دیگران ممکنه اشتباه بفهمند جمله م رو تصحیح کردم بله دقیقا مکملهای معدنی رو باید با چندین ساعت فاصله مصرف کرد. البته تحقیقات جدید میگن برای جذب بهتر آهن بهتر هست اون رو در دو نیم وعده مصرف کرد تا یک بار در روز. این رو توی مطلبم توی سایتمون هم نوشتم. 

https://redmag.ir/اشتباهات-نحوه-مصرف-ویتامین-و-مکمل/

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اره همون قیمته

ممنون قرص امگا 3 و ویتامین ای که قیمتشون رفته بالا. اون دفعه رفتم 10 تومن دادم یه بسته امگا3 داد 7500 بعد هم گفت خرد ندارم دیگه کلا ده تومنم رفت