2821
2789
عنوان

خانما بیاین

121 بازدید | 14 پست

خانما من ٢٨ هفتمه اما انچنان شکمی ندارم....میترسم نکنه بچم ریزه؟؟؟کسایی بودن اینجوری؟؟اما بچشون وزنش نررمال باشه؟؟هرکی منو میبینه میگه والا هی بهت نمیخوره....حالا جالبه ماهی ۴ کیلوام اۻافه میکنم تا الان ١٠ کیلو اۻافه کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلا هشت کیلو کم کردم فقط دوکیلو اضافه شدم بعدش ولی دخترم سه کیلو و هشتاد گرم بود خداروشکر

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

منم تو ماه ۸ 

۷ کیلو اضافه کردم شکمم هرکی میبینه فک‌میکنه ۵ و ۶ماه باشم 😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سونو نگف وزن بچت چقده؟؟؟

تا اخر هفته میرم سونو ۳۳ هفته کامل میشم 

دکتر سونو وقت نداشت بزور نوبت گرفتم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
چ خوب برا منم دعا کن همش میترسم

واسه چی بترسی

نهایتش وزنش کم باشه

دنیا اومد بهش میرسی 

الان دختر من وزنش خوبه و قدش بلنده ولی توپول نیست استیل منو داره 

خوب باشه مگه سلامت تو توپولیه

چ جالب اون ٢ کیلو بچت بوده حتما

آره دقیقا زایمان کردم هشت کیلو کامل لاغر تر از قبل بارداریم بودم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂