2777
2789
عنوان

کمک کنید

71 بازدید | 9 پست

میخوام جداشم اقدامم کردم طلاق عصروحرج .ی هفته گذشته خبری نشده شوهرمم لج بازه میدونم اقدام نمیکنه ب فامیلاشون گفتیم اقدام کنن الانم بچم پیشمه ولی میدونم ازم میگیرتش بعدطلاق .نمیدونم چکارکنم هیچی خبری ازشون نیست ک میخوان چکارکنن بچم مریضه دیونم گرده اصلا نمیخوابه بم میگن بفرست براشون اذیتشون کنه ک بلندشن یکاری کنن نظرشماچیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕😕😕😕😕 بچه  که خودش مریضه حالا میخوایی وسیله اش کنی اصلا برات مهم نیست اونا چطوری ازش مراقبت میکنن یا شاید تو این حال پیش تو باشه😑😑 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
شوهرم وحشیه بلانسبت دست بزن داره چاقومیکشه خانوادش ب شدت دخالت میکنن نمیزاره باخانوادم درارتباط باشم ...

خوب چرا میخوای اجازه بدی بچت پیش یه وحشی بزرگ شه حتمااین آقا کنترل اعصاب نداره پیش قاضی بگو جای بچم پیش این آقاامن نیست میتونین بفرستینش پیش روانپزشکو گواهی بگیرین یامهریه تونوبابچه عوض کنین پیش اون اقا آیندش خراب میشه

خوب چرا میخوای اجازه بدی بچت پیش یه وحشی بزرگ شه حتمااین آقا کنترل اعصاب نداره پیش قاضی بگو جای بچم ...

بچش مثل خودش مریض شدم ازدستشون میخوام خلاص شم کامل مادربزرگش بانازونعمت بزرگش میکنه خیالم راحته

بچش مثل خودش مریض شدم ازدستشون میخوام خلاص شم کامل مادربزرگش بانازونعمت بزرگش میکنه خیالم راحته

چی بگم من که بخاطر بچم شوهرم دارمم بزنه ولش نمیکنم هرکی یجوره هرچی صلاحه فقط دلم واسه بچت میسوزه هیچکس پدرومادرنمیشه حتی مادر بزرگ

چی بگم من که بخاطر بچم شوهرم دارمم بزنه ولش نمیکنم هرکی یجوره هرچی صلاحه فقط دلم واسه بچت میسوزه هیچ ...

خب وقتی بدونی بعدطلاق ازت میگیرنش چی شوهرم ی ادمیه ک حریفه همچی میشه قانونی ۴سالگی ازم میگیرتش اونموقعه اون بزرگتره بم وابسته اس بیشتراذیت میشه الان منونمبشناسه