2777
2789
عنوان

خانوما،اگه

91 بازدید | 12 پست

موقع گریه از چشم های بچه اشک بیاد یعنی مجرای اشکش باز شده؟؟؟ بچم مجرای اشکش بسته بود،چشماش اشک داشت و ترشحات رنگی، الان اشک داخل چشمش خیلی کم شده و موقع گریه از چشم هاش اشک میاد، یعنی مجراش باز شده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش و نیم ماهه

دختر من مجرای چشمش بسته بود تا ۱۶ ماه رفتم دکتر با ماساژ خوب شد

تازه رفته بودم بیمارستان فارابی میگفت تا زیر یک سال با ماساژ خوب میشه 

به دختر نوبت عمل دادن

دلم جز هوایت هوایی ندارد............

پارسال بود روز عملش رفتم تهران خونه عمم جاری عمم یه دکتر رو معرفی کرد گفت برم پیشش جواب اخر رو اون بده منم نوبت عمل رو کنسل کردم و بردمش که اون دکتر گفت یکماه ماساژ بده هر روز روزی ۳۰ بار احتمال باز شدنش ۲۰ درصده ولی میارزه بچت بیهوش نشه

خدا رو شکر منم ماساژ دادم یک ماهم نشد که خوب شد دیگه نوع ماساژ رو بهم یاد داد  میام بهت میگم ...

ممنونم، میشه همینجا بیاین؟؟؟لطفا، حالا اگه اشکش موقع گریه بیاد یعنی خوب شد؟منم ماساژ زیاد دادم

ممنونم، میشه همینجا بیاین؟؟؟لطفا، حالا اگه اشکش موقع گریه بیاد یعنی خوب شد؟منم ماساژ زیاد دادم

اینو نمیدونم

دختر من همش روی چشمش قی فراوون جمع میشد هر چی هم چای ریختم فایده نداشت 

ماساژ رو گفت با انگشت اشاره از گوشه چشم تا وسطای بینی به صورت از بالا رو به پایین ماساژ بده 

ممنونم، من روزی شاید نیم ساعت ماساژ میدم، پناه بر خدا، ببینم، چی  میشه، الان دیگه چشمش ترشح نداره؟؟؟

ممنونم، من روزی شاید نیم ساعت ماساژ میدم، پناه بر خدا، ببینم، چی  میشه، الان دیگه چشمش ترشح ندا ...

نه دیگه کاملا خوب شد

ماساژ ها رو بشمار من هر بار که بهش شیر میدادم ۳۰ بار ماساژ میدادم