2777
2789
عنوان

چجوری لاغرشم؟

150 بازدید | 12 پست

کم بخورم پیاده روی هم هفته ای دوساعت شاید برم اونم بابچه میرم که فکمیکنم اصلا حساب نمیشه چون اروم میرم و عرق نمیکنم. دیگه نمیدونم چیکار کنم دوسداشتم ادیوز بخورم اما از عوارضش میترسم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

من گروه چالش لاغری دارم و برنامه هم مزدم روزانه رایگان

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام لاغرشم شب یلدا عروسی داییمه ازیک آذر شروع کردم رژیم کاهوگرفتن البته دست وپاشکسته چون بچه شیرمیدم احساس میکنم یه کم شکمم خوابیده

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
منم میخام لاغرشم شب یلدا عروسی داییمه ازیک آذر شروع کردم رژیم کاهوگرفتن البته دست وپاشکسته چون بچه ش ...

چطورییه؟؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
چطورییه؟؟

اصولش رونمیدونم ولی به جای ناهار کاهومیخورم عصریه میوه میخورم شامم درحددوسه قاشق که ضعف نکنم میان وعده هم ی لیوان چای وبیسکویت اینا

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

شامم همراه باکاهومیخورم 

اصولش رونمیدونم ولی به جای ناهار کاهومیخورم عصریه میوه میخورم شامم درحددوسه قاشق که ضعف نکنم میان وع ...

اوه چ سخته. موهات نمیریزه؟ 

موفق باشی

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
اوه چ سخته. موهات نمیریزه؟  موفق باشی

اتفاقا مامانمم هی میگه موهات میریزه ها...ولی خب کم میخورم که یهوفشارنیاد

اتفاقا مامانمم هی میگه موهات میریزه ها...ولی خب کم میخورم که یهوفشارنیاد

رژیمت که اصلا خوب نیست بچه هم شیر میدی ولی حتما سبوس برنج بخور موها دسته دسته میریزن دونه دونه در میان

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
منو میبری؟

آره گلم لینکشو میدم الان

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

سلام بهترین راه کالری شماری و تداوم این کاره رژیم های دسته جمعی ام خیلی موثره ی گپ دارم تل.خوبه محیط صمیمی همه خانومن و کالری شماری و هدف دارن خاستی تل پی ام بده بیارمت

ای دی تلم Miina_faaa999