نه ۱۰ دقیقه بعد اینکه شیر میدادم جهشی بالا میاورد چند بار از دماغش و دهنش یهو راه نفسش بسته میشد اول که اینطوری شد فک نمیکردم از شیر خشک باشه وعده دوم دادم ۱۰ دقیقه نشده بود دوباره بچه اونجوری شد خیلی ترسناک بود برگردوندم چنتا زدم پشتش نا نفسش اومد دیگه ندادم الان نان میخوره واسه دفع خیلی اذیته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موادش اولیه ش بلژیک ه فک کنم خوب باشه ولی ببلاک نمیدونم کجاس نوشته میلوپا آلمان
راستش من به پسرم اول ببلاک میدادم با اشتها نمیخورد فک کنم طعمشو دوس نداشت تا اینکه بردمش پیش دکتر نجفیان که فوق تخصص نوزادان هستن ایشون به من گفت بیومیل بدم
نه ۱۰ دقیقه بعد اینکه شیر میدادم جهشی بالا میاورد چند بار از دماغش و دهنش یهو راه نفسش بسته میشد اول ...
وای میفهمم چی میگی من اون اوایل شیر خودم رو میدادم...بچم دقیقا از بینی و دهن بالا میوورد..چندین بار جلوی چشمم داشت خفه میشد...خدا میدونه چقدر ترسیدم...شیرم کم بود، شیرخشک آپتامیل هم میدادم...بعد کم کم فهمیدم از شیر خودمه...به هرکس غیر از مامان و شوهر و خواهرم که این صحنه ها رو دیدن، میگم با شیر خودم اینجوری میشد باورش نمیشه....حتی دکتر هم جوابی نداشت...همه میگن مگه شیر مادر ممکنه اینجوری باشه؟؟؟ از وقتی همون یه ذره شیری هم که داشتم بهش ندادم ..خوب شد...خدا برای هیچ مادری نخواد
دقیقا پسر منم وقتی شیر خودمو میخورد بالا میاورد هردفعه شاید ده بار بعد که شیرخشک دادم بهتر شد ...
بچه من، بمیرم...قشنگ به حالت خفگی میرفت...چقدر شبا اون اوایل گریه میکردم و نمیفهمیدم از چیه....هرچقدر هم رعایت غذا میکردم باز همون جور بود....شما نفهمیدید از چیه؟
وای میفهمم چی میگی من اون اوایل شیر خودم رو میدادم...بچم دقیقا از بینی و دهن بالا میوورد..چندین بار ...
اره واقعا تا صبح من و مامانم چشم دوختیم بهش از ترس که اونجوری نشه باز منم اون و قط کردم دیگه ندیدم اونجوری شه خداروشکر الان هم شیره خودم و میخوره هم نان و
بچه من، بمیرم...قشنگ به حالت خفگی میرفت...چقدر شبا اون اوایل گریه میکردم و نمیفهمیدم از چیه....هرچ ...
به هرکی میگم باور نمیکنه! خدا خیره مامانم بده...اون فهمید از شیر خودمه...به محضی که بهش ندادم خوب شد...حالا خانواده شوهرم اصرار که شیر خودت رو بده بچه با شیرخشک خنگ میشه!