2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭

اینقد نق میزنھ کھ بی زارم میکنھ تا عمر دارم میزنھ تو سرم....چ کار کنم؟؟؟  

تیکر تولد یک سالگی آقا رھام ...گل پسرم      (زن بودن قداست دارد برای با او بودن بایدمرد بود ن نر  ) 
وای به خاطر این داری ناراحتی میکنی مگه شوهرت دیوانس که به خاطر یه همچین چیزی قاطی کنه تازه اگه من جا ...

الان چند روزه بهش گفتم دست نزده . منم وسایلم بیرونه از کابینت . خسته شدم . خونه شلوغه .اینجوری خودم جابجا کردم 😥

چند روزه بهش میگم اینو جابجا کن . میخوام توش وسایل بچینم .پشت گوش میندازه . منم امروز دست به کار شدم ...

همسر منم هیچوقت تو کار خونه کمک نمیکنه و اینم بگم که خودم کار نکردنشو ترجیح میدم😂

فعلا ی اجری چیزی بزار زیر پایش و چن روز دیگه برو یه پایه براش بخر

همسر منم هیچوقت تو کار خونه کمک نمیکنه و اینم بگم که خودم کار نکردنشو ترجیح میدم😂 فعلا ی اجری چیزی ...

پایه هم نباشه وایمیسته .. لق نمیزنه .۸ تا پایه بود یکیش شکست . الانم مشکلی نداره . 

پایه هم نباشه وایمیسته .. لق نمیزنه .۸ تا پایه بود یکیش شکست . الانم مشکلی نداره . 

خوب پس😂

اصلا رو خودت نیار

فوقش زمانی که خواستین از اونجا برید ب همسرت بگو همچین شاهکاری کردی قبلا ک درستش کنین 😎

مطمئن باش هیچی نمیشه