2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ماه نداشتم هیچی.افسردم

رفتی سونو و بازم نداشتی فولیکول؟ خب دکتر واسه رشد فولیکول هم قرص جواب نده آمپول میده رشد کنه . برو پیش دکتر حتما 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
رفتی سونو و بازم نداشتی فولیکول؟ خب دکتر واسه رشد فولیکول هم قرص جواب نده آمپول میده رشد کنه . برو پ ...

تو پریودی رفتم پیشش بهم قرص داد.الان که رفتم البته بگم امروز ۱۶ قاعدگیمه.سونو کرد گفت هیچ فولیکولی ندارم.

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
تو پریودی رفتم پیشش بهم قرص داد.الان که رفتم البته بگم امروز ۱۶ قاعدگیمه.سونو کرد گفت هیچ فولیکولی ن ...

. پس حتما برو دکتر . واسه ماه بعد ببین چی بهت میده 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
 . پس حتما برو دکتر . واسه ماه بعد ببین چی بهت میده 

الان تاپیکاتو دیدم ببخشید کنجکاو شدم.تو همون ماهی که از فولیکولات ناامید بودی باردار شدی؟؟؟؟

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
الان تاپیکاتو دیدم ببخشید کنجکاو شدم.تو همون ماهی که از فولیکولات ناامید بودی باردار شدی؟؟؟؟

نه ماه بعدش . اون ماه فقط متفورمین خوردم ولی ماه بعدش لتروزول هم خوردم که فولی رشد کرد 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر هست . داخل سایتشون کلی مقاله در رابطه با مسائل بارداری و تخمک گذاری وجود داره. توصیه میکنم حتما به سایتشون سر بزنید اینم https://www.drvahabaghai.com/ ادرس سایتشونه. 

اینم آدرس و شماره تماسشون:

آدرس: خ ولی عصر- روبه روی ضلع شمالی پارک ساعی- نبش کوچه امینی-پلاک 2374

ایمیل: info@drvahabaghai.com

تلفن:88777907 - 88788603 - 88676455

فکس: 88788603

از عزیزانی که مشکل ناباروری دارند یابه دنبال تخمک اهدایی ، جنین اهدایی و رحم اجاره ای هستن با خانم جعفری تماس بگیرین کمکتون می کنن که در زودترین وقت اهداکننده تون رو پیدا کنید در ضمن ایشون تحت نظر پزشک متخصص در مطب کار می کنن

۰۹۱۲۸۹۳۵۶۱۲ جعفری