2777
2789
هنو بچس خودش نمیفهمه....فقط چون تو باردار شدی میگه طلاق؟؟؟؟خوب جلو گیری میکرد مگه دس توا...کار میکنه ...

اخه من نميدونم ما اصلا مشكلي نداريم از هيچ نظر اون فقط ميگه هم تو برات زود بود هم من به خدا از وقتي يكم اضافه وزن پيدا كردم اصلا حس ميكنم روابطمونم كمتر شده خيلي تو روم ميگه چاق شدي زشت شدي 

اخه من نميدونم ما اصلا مشكلي نداريم از هيچ نظر اون فقط ميگه هم تو برات زود بود هم من به خدا از وقتي ...

اونکه دنبال عیش و نوش بود میخواس زن نگیره....والا

این نیز بگذرد...بانیز بعدی چه کنیم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من نميدونم ما اصلا مشكلي نداريم از هيچ نظر اون فقط ميگه هم تو برات زود بود هم من به خدا از وقتي ...

من نتونستم ازش بگذرم چون خودم خواسته بودم كه بيارم الانم همش كارم شده نذرو نياز كه خدايا مهره اين بچه بيوفته ب دلش

فقط ميگم زودتر بچه بياد هيكلم برگرده به حالت قبلش هيچوقت فكر نميكردم مردا اينطوري عكس العمل نشون بدن ب اضافه وزن و چاقي اخه من قبلش هيكلم عالي بود الان ريخته بهم زده زيره دلش همش تو روم ميگه

باهاش جدی حرف بزن...تو ک عروسک خیمه شب بازی نیستی....الان بخواد نخواد پدر بچته مسئولیتش بیشتر شده....عمویی دایی یه بزرگ تر مشورت کن و بگو باهاش حرف بزنن مسخرشو دراورده....بگو مهرمو بده بچرم نمیخوام واس خودت بزرگش کن...حساب کار دسش بیاد

باهاش جدی حرف بزن...تو ک عروسک خیمه شب بازی نیستی....الان بخواد نخواد پدر بچته مسئولیتش بیشتر شده... ...

واي فكر كن اينطوري باهاش حرف بزنم ميكشتم اينقد عصبيه ولي اخه مگه ميشه ي بچه بياد و ي پدري اينقد راحت ازش بگذره يعني اينقد بي عاطفه اس

فعلا كه سپردم به خدا ميگم اين بچه خودش بياد همه چيزو درست ميكنه اگرم بياد و ببينم حرف جدايي ميزنه جد ...

انشاالله ک درس شه غصه نخور رو بچت تاثیر میزاره...پسمله یا دختر

واي فكر كن اينطوري باهاش حرف بزنم ميكشتم اينقد عصبيه ولي اخه مگه ميشه ي بچه بياد و ي پدري اينقد راحت ...

سنش کمه پدرشو زود از دس داده شاید از مسئولیتش میترسه حتما با یه مشاور صحبت کن