2789
عنوان

از دیشب

269 بازدید | 33 پست

هرچی ز نگ میزنم برنمیداره نکنه عشقم چیزیش شده باشه رقت خونه دوستش ک کرمانشاهه بنظرتون برم‌کرمانشاه از دیشب هیچ خبرس ازش نشد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

برو

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو

میترسم دوباره زلزله بیاد مامانمو چطور راضی کنم‌چه زلزله ای شد اخه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

عشقِ منم (همکار خانومم که اذیتم میکنه 😁) برای سفر رفته بود کرمانشاه ولی متاسفانه (شوخی میکنم) حالش خوبه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
این کلمه عشقم جدیده تو نی نی سایت؟ شوشو و آقاییمون تموم شد عششقم مد شده؟ استارتر خطاشون شاید قط ...

گوشیش زنگ میخوره برنمیداره

این کلمه عشقم جدیده تو نی نی سایت؟ شوشو و آقاییمون تموم شد عششقم مد شده؟ استارتر خطاشون شاید قط ...

عشقم دوس پسره معمولا 

من به بچه جاریمم میگم عشقم شوهرم هم حرص میخوره هم مسخرم میکنه ولی عادته خوب

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نه بابا چیزی نشده بری هم مگه میتونی پیداش کنی!فیلم زیاد میبینا😂

از دیشب مردم از استرس تا الان‌