2777
2789
عنوان

پدیاشور

| مشاهده متن کامل بحث + 7024 بازدید | 34 پست

سلام اره من استفاده كردم سه هفته. البته پسر من هيچي نميخورد فقط شير پاستوريزه. نه علايم سرماخوردگي و نه سرف و نه گلودرد و ابريزش. فقط شير ميخورد. دكتر بردمش براي اينكه غذا نميخورد تا گلوش رو ديد گفت ناجور چرك داره گوشش هممتورم و قرمز و ... . اصلا دستشو رو گوشش نميزاشت و يا علايمي .،،. خلاصه دو دوره ده روزه انتي بيوتيك خورد تا همه عفونت و تورم از بين رفت. تو همون مدت فقط پديا شور دادم . بعدش دوباره حالش خوب شد و بهتر غذا ميخورد. البته الان هم مه سه سالشه بازي درمياره و نميخوره و فقط شير ميخوره. منم اصلا بهش يه دونه برنجم اصرار نميكنم. راستي من پدياشور مايع ميدادم. پدياشور پروتيين داره و اين كمك به انرژي و وزنگيري ميكنه. 

خدایا من در کلبه‏ ی کوچک خود چیزی دارم که تو در عرش خودت هم نداری، من چون تویی را دارم و تو مثل خودت را نداری!

در ضمن اگه منحني رشد پايينه كه خب ببريد دكتر گوش و گلو رو چك كنه در غيراينصورت يا پدياشور و شيرموز-عسل-جوپرك-مغز رنده شده( مثه پسته بادوم)- ماست بريز مخلوط كن بده بهش با ني بزرگ بخوره حسابي انرژي ميگيره...

خدایا من در کلبه‏ ی کوچک خود چیزی دارم که تو در عرش خودت هم نداری، من چون تویی را دارم و تو مثل خودت را نداری!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

در ضمن اگه منحني رشد پايينه كه خب ببريد دكتر گوش و گلو رو چك كنه در غيراينصورت يا پدياشور و شيرموز-ع ...

دکتر بردمش انواع شربتهای اشتهاآور خارجی و ایرانی تجویز کرده. حتی اصرار کردم که آزمایش بنویسه گف لازم نیس و خوب میشه ولی نزدیک هشت ماهه وزنش تغییری نکرده و این یعنی رشدش مشکل داره. یه نفر بهم گف از وقتی شیر پاستوریزه رو جایگزین شیرخشکش کردی وزن نگرفته. حساب کردم دیدم بله من از هیجده ماهکی شیرخشکشو قط کردم شاید یه دلیلشم این باشه.

خلاصه که فعلا چاره رو در این دیدم که الان که مریضه نمیتونه غذا بخوره یه مدت پدیاشور بدم حداقل وزنش پایین تر نیاد.

خیلی ممنون که نظرتو گذاشتی و تجربه تو گفتی. امیدوارم بتونم پدیاشور پیدا کنم.

سلام عزیزم

توی یکی از تاپیک های سال ۹۵ الان خوندم نوشتی هواپیما اجازه ی مسافرت به خانوم باردار بالای ۸ ماه رو نمیده.

از روی شکم میفهمن؟ از کجا میفهمن ؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...