2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیروز زدم عجله داشتم رفتم بعد اومدم دیدم مثبت شده اولشم انگار هاله داشت بعد چن ساعت دیدم پررنگ تر ...

سقط که توی هفته ۸ بهترین موقع ش هست. نمیدونم به خدا من که خیلی گیجمممم

واسه منم قبلا اینطوری شده بود و منفی بود نگران نباش اگه یه هفته تاخیر داشتی احیانا یکی دیگه بذار

منم ماهه پیش این اتفاق برام افتاد.بعد چندساعت هاله انداخت ولی پری شدم. حالا شنیدم میگن اگر این ماه بعد چندساعت هاله انداخته ماهه بعد بارداری. میخوام ببینم برای شما هم اینطور بوده؟؟

نه اصلا باردار نبودی

اخه ی بار دیگه م همینطور شد اون موقع از خون دادم بتا ۶۰بود باورو نمیشد خواستم دوباره از بدم پری اومد روز دوم پری رفتم از بتا۱۰بود

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اخه ی بار دیگه م همینطور شد اون موقع از خون دادم بتا ۶۰بود باورو نمیشد خواستم دوباره از بدم پری اومد ...

این سقط حساب نمیشه

بارداری شیمیایی میگن بهش

هورمون بتا در اثر دارویی چیزی کاذب میره بالا و بعد نرمال میشه

این سقط حساب نمیشه بارداری شیمیایی میگن بهش هورمون بتا در اثر دارویی چیزی کاذب میره بالا و بعد نرم ...

عه پس پیگیر نشم دیگه😢غصه خوردم پری اومد که حد نداره😊💔منم نی نی میخوام خب😭😭مرسی عزیز

اون موقع جلوگیری م داشتم خیر سرم مثلا😂😂😂😂

اخی گلم ان شاللله خدا بزودی دامنتو سبز میکنه عزیزم

فدات عزیزم لطفا با اون تو دلتیت از تهههههه قلبتون دعا کنید برام

اول صبحی ،وجود شما و تو دلیتو ب فال نیک میگیرم

ان شا الله قسمت همه منتظرا❤

استارتر جون به نظرمن بارداری......کاش من جای تو باردارباشم.😭 تاخیر به همرا بی بی مثبت شک برانگیزه ......

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن