2777
2789
عنوان

میترسم....

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 123 پست
خوب باید ببینی کی زاغ خونتو میزنه شاید یارو دیگه نیاد سمت درت ولی حواسش بهت باشه 

درطول ردز نگا میکنم هیچکس نمیاد سمت در

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کار دیگه هم میتونی بکنی به پدرشوهرتون بگین این واحد و اجاره بده براتون یه جای دیگه خونه اجاره کنه نمیشه مدام با ترسو وحشت زندگی کرد!

پدرشوهرتون تو همین ساختمون زندگی میکنه!؟

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
یه کار دیگه هم میتونی بکنی به پدرشوهرتون بگین این واحد و اجاره بده براتون یه جای دیگه خونه اجاره کنه ...

نه یجا دیگس ،اینکارونمیکنه پدرشوهرم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
نه یجا دیگس ،اینکارونمیکنه پدرشوهرم

یا خدا 

فقط خدا بهت آرامش بده و کمکت کنه

خونه که ارزشی نداره هیچ چیز با ارزشتر از آبروی آدم نیس!

بدجنسی میکنه

نه ولی ترسو فک میکنه خونشو ازدست میده البته اصلا خبرنداره که دزد اومده.وبجز این خونه طبقه بالا شونم هست امکان داره بگه بیاید اونجا ومن ازاونجا بدم میاد اتاق خوابش جهیزیه خواهرشوهرمه حموم تو اصپزخونس یه خونه افتضاحه 

یا خدا  فقط خدا بهت آرامش بده و کمکت کنه خونه که ارزشی نداره هیچ چیز با ارزشتر از آبروی آدم ن ...

دعاکن خونمون زوتر اماده شه خسته صدم

بچه ها ممنونم ازهمتون بابت دلگرمیاتون ایشالله حال دلتون همش خوب باشه،شبتون خوش

وااای استارتر من درکت میکنم 

ما از طبقه پنجمون یه خانوم خودشو انداخته بود پایین ،شوهرم صبح میخواسته بره سرکار پلیس جلوی ماشینو گرفته بود ،رفته بود تو حیاط دیده بود چندتا از همسایها که قبل شوهرم میرفتن سرکار اونجا بودن بعدم پلیس اومده بود و انگار تا ظهر جریان ادامه داشته من اصلا نفهمیدم تا چندروز بعد همسرم گفت اونم به خاطر اینکه به همسایها گفته بودن شاید قتل باشه حواستونو جمع کنین ، من که فهمیدم ده‌ روز‌ رفتم خونه مامانم بعدشم که اومدم خونمون باور کن حفاظو میکشیدم در رو هم قفل میکردم پشت در هم چند تا میز سنگین از ترسم میزاشتم یه چاقو هم دستم میگرفتم بالا سر پسرم میشستم از وقتی شوهرم میرفت ،اپارتمان ما همه جوونن بنده خداها همه همینجور بودیم تا بعد یک ماه نتیجه کالبدشکافی خانومه اومد قرص خورده بوده‌ انگار احساس خفگی کرده از اپارتمان اومده بیرون لب پنجره راهرو افتاده 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
دعاکن خونمون زوتر اماده شه خسته صدم

ان شاء الله توکل به خدا زود زود آماده بشه 

به شوهرت بگو با پدرش حرف بزنه ...شوهرتون چی میگه, نمیتونه پدرشو راضی کنه..

وااای استارتر من درکت میکنم  ما از طبقه پنجمون یه خانوم خودشو انداخته بود پایین ،شوهرم صبح ...

اااووووه اونکه دیگه خیلی بدتره

ان شاء الله توکل به خدا زود زود آماده بشه  به شوهرت بگو با پدرش حرف بزنه ...شوهرتون چی میگه, ن ...

اصلا اونا خبر ندارن دزد اومده