2777
2789
عنوان

میترسم....

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 123 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه شوهرت هست داداشتم هست باز تنها شدی همچین اجازه ای داده ب خودش😱ببخشید عزیزم دشمن دارین ...

نه ولله دشمنم نداریم اون موقع که اومد شوهرمو داداشم نبودن که بعدش اومدن الانم که نیستن دوهفته گذشته

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
رفت بالا اما نمیدونم کدوم واحد،نه ۸صب بود همه خواب ولی برادرشوهرم دودیقه بعد اومد

چند واحدس ؟؟خوب تحقیق کن یا براهمه واحد بالایا ببر تا بفهمی

خدایا ازت ممنونم که بعداز ۹سال منو به عشقم رسوندی😘
زودتر خونتون عوض کنین امنیت ندارین اونجا

۴ساله پیش خرید کردیم نمیده بهمون میگه پول ندارم بسازم دعا کنید زوتربرم خونه خودم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
چند واحدس ؟؟خوب تحقیق کن یا براهمه واحد بالایا ببر تا بفهمی

باورت میشه جرات ندارم،بعد بفهمم مگه قبول میکنه منتظرم‌بیاد فیلمش ضبط شه

من سنم کم بد یه همچین مشکلی داشتیم مرده مسن بود میگفتن چت کرده از ترسم بیرون نمیرفتم زندانی بودم تا ...

خیلی بده من تا صدامیاد میپرم

نه ولله دشمنم نداریم اون موقع که اومد شوهرمو داداشم نبودن که بعدش اومدن الانم که نیستن دوهفته گذشته

اخه چطور ب خودش اجازه داده بی ترس روز روشن بخواد بیاد‌خونت ب زور من فک کردم با‌دخترت‌تنها زندگی میکنی

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
نترس دیگ عزیزم میدونم ک چن ماه طول میکشه تا یادت بره ولی همش ب خودت بگو الان دیگ همه چی امن دوربین ه ...

ممتون عزیزم

باورت میشه جرات ندارم،بعد بفهمم مگه قبول میکنه منتظرم‌بیاد فیلمش ضبط شه

اون ک دیگه نمیاد اگه از ساختمون خودتون باشه دخترخوب.چون فهمیده دوربین گذاشتین

خدایا ازت ممنونم که بعداز ۹سال منو به عشقم رسوندی😘
اخه چطور ب خودش اجازه داده بی ترس روز روشن بخواد بیاد‌خونت ب زور من فک کردم با‌دخترت‌تنها زندگی میکن ...

اولش فک کردم میخواد دخترمو بدزده،اما دقیقا دوروز بعدش دیدم پنجره بالای درمونو هل داده که خونرو دید بزنه جای انشگتم هست اما نمیشه اثر انگشت گرفت نمیدوتم چرا

اون ک دیگه نمیاد اگه از ساختمون خودتون باشه دخترخوب.چون فهمیده دوربین گذاشتین

نه هیچکس نمیدونه اصلا دوربین معلوم‌نیست

ببین بهترین راه پلیسه بیاد ساختمون یارو خودشو جمع میکنه چون سنت کمه سو استفاده کردن حتما شکایت کنید ...

اره منم‌منتطرم یبار دیگه بیاد کثافت

اولش فک کردم میخواد دخترمو بدزده،اما دقیقا دوروز بعدش دیدم پنجره بالای درمونو هل داده که خونرو دید ب ...

مردشور انگشتش ببرن

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩