2777
2789
عنوان

میترسم....

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 123 پست
از اونروز ازخونم وحشت دارم 

وحشتم داره ولی زلزله نمیاد خیالت راحت همون دراتون قفل باشه راحت هرکی هست احتمالا میدونه تو‌دخترت تنهایین برادری فامیلی کسیو‌بگو بیاد پیشت چندروز ببینن تنها نیستی

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وحشتم داره ولی زلزله نمیاد خیالت راحت همون دراتون قفل باشه راحت هرکی هست احتمالا میدونه تو‌دخترت تنه ...

چند روز داداشم اومد ،اره میدونه چون شوهرم یه ربع قبلش رفته بود

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
باهبچکس سلام علیکم‌ندارم کلا،نمیدونم

تو جیغ و داد میکردی هیچ کدوم از همسایه ها نیومدن بیرون راستی ب ی بهونه ای ب اون همسایه بالایی ک شک داری برو در خونشون ک شکت برطرف شه اشی یا نذری چیزی ببر میفهمی

خدایا ازت ممنونم که بعداز ۹سال منو به عشقم رسوندی😘
یعنی کلیدو داشته حتما تنها بیرونم میترسی بری چن سالته

نه جاش هست با پیش گوشتی چیزی باز کرده،اره تا شوهرم نیاد نمیرم بیرون میترسم خفتم‌کنه،۲۴ سالمه دخترم ۱۹ماهش تموم شده

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
چند روز داداشم اومد ،اره میدونه چون شوهرم یه ربع قبلش رفته بود

اخه شوهرت هست داداشتم هست باز تنها شدی همچین اجازه ای داده ب خودش😱ببخشید عزیزم دشمن دارین؟؟

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
تو جیغ و داد میکردی هیچ کدوم از همسایه ها نیومدن بیرون راستی ب ی بهونه ای ب اون همسایه بالایی ک شک د ...

رفت بالا اما نمیدونم کدوم واحد،نه ۸صب بود همه خواب ولی برادرشوهرم دودیقه بعد اومد

خدانکنه،بخدا ازاونروز قلب درد دارم یلحظه حس کردم الان میاد دخترم میبره

نترس دیگ عزیزم میدونم ک چن ماه طول میکشه تا یادت بره ولی همش ب خودت بگو الان دیگ همه چی امن دوربین هست قفل در هست حفاظ و... سعی کن ب خودت ارامش بدی