2777
2789
عنوان

همسر نظامی

619 بازدید | 17 پست

سلامی دوباره 

من 6ساله که ازدواج کردم 

همسرم نظامی هستش 

در حال حاضر ماموریت هستش 

من هم دیروز متوجه شدم که سومین فرزندم رو باردارم 

دوقلو های من 3سالشونه خیلی سخته نگهداریشون 

خیلی ناراحتم از اینکه باردارم همسرم خیلی مُقید و مذهبی هستش دوست ندارم بچه رو سقط کنم اما سخته واقعا نگهداریش البته هنوز خبر نداره میخوام حضوری بهش بگم نمیخوام ذهنش مشغول بشه 

اما خودمم دلم نمیاد که بچه رو سقط کنم واقعا گیرم.نمیدونم چیکار کنم😞😞😞

آذین بانو👰همسر محمد اقا👮و مامانی احمدرضا و امیرعباس💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالت اینکه عالیه.تبریک

مرسی عزیزم 

خیلی خوشحالم جنین هم 3هفته ای هستش 

اما واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دوقلو های من هنوز 3سالشونه همسرم من هم نظامی هستش و درس میخونه برای خودمم خیلی سخته خیلییی

اصلاً سقط نکن، بعدا پشیمون میشی 

تو که سختی دو قلو داری رو کشیدی، پس دیگه الان تو بچه داری راه افتادی، سریع میگذره و بزرگ میشن.... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اصلاً سقط نکن، بعدا پشیمون میشی  تو که سختی دو قلو داری رو کشیدی، پس دیگه الان تو بچه داری راه ...

مطمئنم که همسرم موافقت نمیکنه با سقط بچه