2777
2789
ممنون گلم شما هم گزارش بزنید👍👍💐💐

باشه گلم بگو صفحه ی چنده؟ بعد پستت رو پاک کن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنییین گذاشت عایا یان؟؟

نووووچ

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دروغ که نگفتم😂😂در اینده ایشالا سه قولو😀😆 ازدواج نکردم😎😗 واقعا اینقدر از یاد رفتم که یادت ...

ای وای گفتممممااا... چراا یادمه چش انگوری نبودی مگگ یادته ی کاربربهت گف حال کن چ مخی دارم😎😎😂😂😂

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
فقط @علی_مامان     رو ندیدم😥😥😥

ماه پری شما هم بزار

قابل هستی این چه حرفیه تاج سری

سوگل سلام.

چته؟ چی شده؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ای وای گفتممممااا... چراا یادمه چش انگوری نبودی مگگ یادته ی کاربربهت گف حال کن چ مخی دارم😎😎😂😂😂

😂😂😆😆اره اره یه مدت موچتری همه صدام میکردن😁😂😂😆😆😎😎😎

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم