2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم خواستم بگم حواسم بهتون هست😂😂😂😂

دمت گرم حواس ما هم بهت هست😄

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
راستش من تا حالا با شما همکلام نشدم ولی میدونم دختره شادی هستین همین اسم کاربریتو دیدم منتظره اون حر ...

از اشناییت خوشحالم میگم چه بد شد ادلین حرفامون اینجوری بود ببخشید عزیزمی شما ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چیکار کنم خواستم بگم حواسم بهتون هست😂😂😂😂

مرسی که هستی😅😍

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
از اشناییت خوشحالم میگم چه بد شد ادلین حرفامون اینجوری بود ببخشید عزیزمی شما ❤❤❤

هعیییی ازین حرفا نزن اخ قلبمو اینا ک اصلا بهت هندی بازی نمیاد تو فقطططط باید بگی ما بخندیم همییییین  

اوخی  نبینم غم تو سوگلممممم ..... ااان شاالله غمت بشه حسرت دشمنااات گلممم ....خدا دل قشنگت و ا ...

خیلی گلی عزیزمی ممنونم جبران میکنم امشبو براتون نمیخواستم حالتونو بگیرم فدات شم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))