2777
2789
بچه ها خیلی قلبم تند میزنه نمیتونم دلیلشو بگم و نمیگم .  رگای قلبم با تمام وجود فشرده شده از ن ...

الهی عزیز دلم ایشالا زودی اروم بشه هرچی که هست مشکلت برطرف بشه ومثله همیشه شاد و شنگول ببینمت❤❤❤❤

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی قلبم تند میزنه نمیتونم دلیلشو بگم و نمیگم .  رگای قلبم با تمام وجود فشرده شده از ن ...

آخی عزیزم😔😔

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
بلع گلم

ای جونمم، خدا حفظش کنه خودتون خوشملین🤩😚

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

دوستان بچه ها صفحه ۴۰ توروخدا گزارش عکس منو بزنید یااادم رف بپاکم  بزنیدابروم درخطره..خطر در کمین همه ما مسلمانهاست‌‌...چرا قیمه هارومیریزید توماستا

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
بچه ها حال جسمیم خوبه نگران نباشید عزیزمین من خوب میشم ببخشید بخاطر فاز منفی ...میدونم خدا رو دارم و ...

دختر نگرانمون کردی که😞😞😥

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
بچه ها حال جسمیم خوبه نگران نباشید عزیزمین من خوب میشم ببخشید بخاطر فاز منفی ...میدونم خدا رو دارم و ...

ایشاالله مشکلت حل بشه عزیزدلم

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات