2777
2789
بچه ها خیلی قلبم تند میزنه نمیتونم دلیلشو بگم و نمیگم .  رگای قلبم با تمام وجود فشرده شده از ن ...

ايشالله هر مشكلي داري زودتر حل شه🙏🌸

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
بچه ها خیلی قلبم تند میزنه نمیتونم دلیلشو بگم و نمیگم .  رگای قلبم با تمام وجود فشرده شده از ن ...

وای چی شده عزیزم؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بد نده عزیز دل...لایق باشم ب دعا کردن حتما اینکارومیکنم...

خب نگرانمون کردی ک

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

راستش من تا حالا با شما همکلام نشدم ولی میدونم دختره شادی هستین همین اسم کاربریتو دیدم منتظره اون حرفای قشنگتون بودم ک اینطور گفتین از صمیم قلبم براتون دعا کردم هارلی عزیز

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
خیلی نازی تو دل برووووو مهربووووون بهت میخوره ازینایی باشی ک اصصصصلا حسود نیستنو دلسوزن

مرسي عزيزم لطف داري دقيقا همينطوريم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

اوخی 

نبینم غم تو سوگلممممم ..... ااان شاالله غمت بشه حسرت دشمنااات گلممم ....خدا دل قشنگت و اروم کنه گلممم .... دلت بدون غصه ...اشک شوق بریزی از اونچه ک خواسته ی دلته و خدااا بهت بده ان شاالل

@___harley__quinn____ عزیزمممم

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم