2777
2789
عنوان

خیلی میترسم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست
هستم عزیزم ولی نگرانم بازم استرس دارم دست خودم نیست گفتم ببینم طبیعیه یانه😢

من که وقتی میرفتم زایمان 17سالم بودو زایمان طبیعی رفتم اونموقع هم تقریباشش هفت سال قبل سونوگرافی ها انقدر پیشرفته نبودن ولی توکلم به خدا بود به خدا اعتماد کن. ایگید بی سری اولر گورخاخ مین سری.. معنیش میشه شجاع یبارمیمیره ولی ترسو هزار بار. چند ساعت پیش اورمیه زلزله اومد همه میترسیدن عین خیالمم نیست اتفاقی که قرارباشه بیفته میفته حالاهی من خودمو بکشم پس به چیزای خوب فک میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم .درسته نماز خوندن خیلی آرومت میکنه ولی من در حدی نیستم که بگم نماز بخونین یا.....ولی هر جور که ...

فدات عزیزم 

چشم حتمن برام دعا کنین شماهم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

من که وقتی میرفتم زایمان 17سالم بودو زایمان طبیعی رفتم اونموقع هم تقریباشش هفت سال قبل سونوگرافی ها ...

ای جونم ترکسن 😍درسته پس ترس نداره زایمان 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

قربونت مرسى فكراى بد نكن همه چى رديفه

فداتتتتتتت چشم 

حتما عزیزم

😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤