امیدوار4873 مدیر عضویت: 1395/02/26 تعداد پست: 6119 عنوان باه زنان | مشاهده متن کامل بحث + 89606 بازدید | 149 پست سلام عزیزان کسی باه زنان مصرف کرده ،میخواستم ببینم برای چه مواردی استفاده میشه و شنیدم که دوقلوزایی میاره ایا درسته یانه 1397/09/05 | 00:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرزبانه عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 557 بابا این چیزا رو ول کنین، اگه مشکل دارین برین متخصص زنان، بخدا مداوم دارو مصرف کنین مشکلتون زودتر حل ... عزیزم من هشت سال دکتری رفتم وای یو ای ودارو ودیگه میخاستم برم ای وی اف ک اونم دکترگفت بعیدمیدونم بگیره براتبعدش بایه حکیم طب اسللمی اشناشدم سه ماه داروگیاهی مصرف کردیم وحامله شدم الان دخترم یکسالشه
مامان_جون_محمد_علی عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6 گم اتفاقا من شیاف واژینال برای عفونت و خارش و .. استفاده کردم کاملا عفونتم برطرف شد و واقعا کمی تنگ ... سلام عزیزم میشه بگی شما چه شیافی استفاده کردی واسه عفونت و خارش؟
حسرتم عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 493 عزیزم من هشت سال دکتری رفتم وای یو ای ودارو ودیگه میخاستم برم ای وی اف ک اونم دکترگفت بعیدمیدونم بگی ... دکترتون کی بود و چه داروهایی به شما داد منم و شوهرم سه ماه مصرف کردیم اما نتیجه نگرفتیم خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
مرزبانه عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 557 دکترتون کی بود و چه داروهایی به شما داد منم و شوهرم سه ماه مصرف کردیم اما نتیجه نگرفتیم برای خودم رازیانه داددار.ی مسهل برای پاکسازی بدنروغن برای ماساژشکمیه دمنوش برای پاکسازی رحمیه داروباعسل توواژن بریزم همسرمم خرنوب دادنویه داروی دیگه باعسل میخوردمن پنجماه خوردم همسرم سهماه وبصورت کامل تعداداسپرمش زیادشپچدوتحرکشون زیادشد
ناجیه۷۲ عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 م. بعدش باردار شدم جنسیت بچت چی شد؟ایا با باه مصرف کردن دوقلو شد؟ یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6143 دوست عزیز شما باه مصرف کردید؟چجوری مصرف کردید؟ مثلا هر شب می خوردید یا نه زمان های خاص می خوردید.من 2 ماه دیگه قصد بارداری دارم میخوام هر شب بخورم. خوبه یا زیاده؟؟؟ درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
امیدوار4873 مدیر استارتر عضویت: 1395/02/26 تعداد پست: 6119 دوست عزیز شما باه مصرف کردید؟ چجوری مصرف کردید؟ مثلا هر شب می خوردید یا نه زمان های خاص می خوردید. ... من دو ماه قبل بارداریم ی دوره طبق دستورالعمل روش استفاده کردمحتما مصرف کن
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6143 من دو ماه قبل بارداریم ی دوره طبق دستورالعمل روش استفاده کردم حتما مصرف کن عزیزم شما باه خوردید؟2 ماه هر شب خوردید؟جنسیت بچه تون چی شد؟ دو قلو شد یا نه؟ درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
nedi_73 عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 709 از کجا باید تهیه کنیم؟ خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
امیدوار4873 مدیر استارتر عضویت: 1395/02/26 تعداد پست: 6119 عزیزم شما باه خوردید؟ 2 ماه هر شب خوردید؟ جنسیت بچه تون چی شد؟ دو قلو شد یا نه؟ بله مصرف کردم ،حدود دوهفته طبق دستور روش ،،اگر اشتباه نکنم بچم پسره و دوقلو هم نشد
امیدوار4873 مدیر استارتر عضویت: 1395/02/26 تعداد پست: 6119 از کجا باید تهیه کنیم؟ از عطاری هایی که نمابندگی ایت الله تبریزیان هستن تو شهرتون
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6143 بله مصرف کردم ،حدود دوهفته طبق دستور روش ،،اگر اشتباه نکنم بچم پسره و دوقلو هم نشد شما گفتید حدود 2 هفته باه رو مصرف کردیداز اول پریودی تا زمان اقدام مصرف کردید؟ یا زمان خاصی نداره؟اصلا میشه توی پریودی خورد؟ درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
alieman عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 28 سلام عزیزم میشه بگی شما چه شیافی استفاده کردی واسه عفونت و خارش؟ شیاف ماریانا و پودر ازخر از داروخانه های طب سنتی معتبر بگیر من به هر کدوم از دوستان و آشناهامون که مشکل داشتن گفتم برطرف شده
النازززززززززززززززز عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 90 منم تازه شروعكردم . روي دارونوشته ديكه..... من كيست داشتم قصد بارداري هم دارم برام باه نوشت دكتر سلام گلم خوبی شما از باه زنان نتیجه گرفتی