2777
2789
کاسنی خیلی خوبه البته پودرشو میگم من همسرم پودر کاسنی ایت الله تبریزیان رو چندماه مصرف کرد و بله روی ...

اهان پس برا چی رفتید طب اسلامی و باه خوردید؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم تحرکش کمه یه لوله هم دارم اینکه من رفتم طب اسلامیه 

عزیزم تنبلی تخمدان داری باه خ خوبه حتما مصرف کن

برا تحرک اسپرم همسرت توصیه میکنم که حتما داروی شیمیایی مصرف کنی چون خیلی زودتر و بهتر جواب میده مثل اپو پنتوکسی یا ال کارنتین 

خرنوب هم خوبه ولی شوهر من اصلا نمیتونست بخوره بدش میومد

برای تنبلی دو سین و ویتاگنوس هم عالیه 

فقط ی چیزی اگر داروی شیمیایی مصرف میکنی دیگه سنتی یا همون اسلامی رو استفاده نکن چون جواب عکس میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با امثال تو دهن ب دهن نمیشم  چون شماها خیلی بدبختین  حقتونه توی این خراب شده ذست و پا ...

چکاربه رهبرداریی؟خیلی بدبختی که داریی راجب کشورت ورهبرت اینجوری حرف میزنی واقعاامثال تورودرک نمیکنم

عزیزم تنبلی تخمدان داری باه خ خوبه حتما مصرف کن برا تحرک اسپرم همسرت توصیه میکنم که حتما داروی شیمی ...

چرا نباید از طب سنتی همزمان با شیمیایی ها استفاده کرد؟

شما مطمئنی؟

اخه خیلی وقت گیره طب اسلامی و سنتی

و تا بخوای نتیجه بگیری همه موهات از دستِ هورمون ریخته😑

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چرا نباید از طب سنتی همزمان با شیمیایی ها استفاده کرد؟ شما مطمئنی؟ اخه خیلی وقت گیره طب اسلامی و س ...

چون وقتی باهم تداخل دارن ،نتیجه عکس میده و جواب درست نمیگیری ،من چند نمونه دیدم 

طب سنتی و اسلامی خوبه ولی ی بدی داره اینه که باید خیلی صبور باشی تا نتیجه بگیری ،چند وقت طول میکشه تا تاثیر بزاره

بابا این چیزا رو ول کنین، اگه مشکل دارین برین متخصص زنان، بخدا مداوم دارو مصرف کنین مشکلتون زودتر حل ...

گم اتفاقا من شیاف واژینال برای عفونت و خارش و .. استفاده کردم کاملا عفونتم برطرف شد و واقعا کمی تنگ شد واژنم ولی وقتی دکتر میرفتم آنتی بیوتیک میدادن که سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه 

من پلی کیستیکم ،تنبلی تخمدان هم دارم قبلا هم سقط داشتم بهم باه زنان و داروی جامع امام رضا و آب شاهی ...

داروهات عالیه ،،،هم اعتماد داشته باش هم صبر ان شاءالله زود زود نتیجه میگیری