2777
2789
ی داروی گیاهی هست که مثل متفورمین عمل میکنه برای تنظیم پری ،وتخمک گذاری استفاده میشه

من با امثال تو دهن ب دهن نمیشم 

چون شماها خیلی بدبختین 

حقتونه توی این خراب شده ذست و پا بزنید 

رهبرتون هر بلایی سزتون میاره بازم براتون کمه میفهمی

شماها حقتونه...

یادتون رفته بنرین لیتری سه هزار بود داشتین خودتون جر می دادین 

حالا نوبت اینه....

عنتر

میشه واسه موافقت پدرم باازدواجم صلوات بفرستید امسال قبل99به عشقم برسم بعد ازهشت سال.. الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با امثال تو دهن ب دهن نمیشم  چون شماها خیلی بدبختین  حقتونه توی این خراب شده ذست و پا ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_شب  

لطفا به این خانوم تذکر بدید بارها بارها ب بنده توهین کردن ،پستهاشون و بخونید ببینید چی گفته

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار_شب     لطفا به ای ...

خخخخخخ خب ک چی تعلیق بشم 

عزیززززم کاربری اصلی من مال دو سال پیش 

خب صدااا بزن اینقد صدا بزن جونت در بیاد 

اها سردارتو صدا کن خب 😂😂😂

میشه واسه موافقت پدرم باازدواجم صلوات بفرستید امسال قبل99به عشقم برسم بعد ازهشت سال.. الهی آمین
فعلا برو فکری ب حال بچه دار شدنت کن  بای

چقد عقده ای هستی تو . خیلی ناراحتی گورتو گم کن از این مملکت . اگر امثال سردار ها نبودن تو الان اینجا با خیال راحت دهنتو باز نمیکردی هرچی دلت میخواست بگی .خیلی بی لیاقتی

همه جوره قاطی پاتی ،،،از داروهای طب اسلامی ،کاسنی به همسرم دادم ،باه زنان هم خوردم ی کم ،،،

فکر میکنی طب اسلامی چقدر موثر بوده؟اصلا چند وقت خوردی؟چند وقت ناباروری داشتی؟منم شروع کردم ولی شوهم داروهاشو نخورد منم بیخیالش شدم

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
همه جوره قاطی پاتی ،،،از داروهای طب اسلامی ،کاسنی به همسرم دادم ،باه زنان هم خوردم ی کم ،،،

ی سوال دیگه به شوهرم دارو بدم در کنارش کاسنی بدم طوریه؟و کاسنی باعث پسر میشه؟شما بچت پسره؟

فکر میکنی طب اسلامی چقدر موثر بوده؟اصلا چند وقت خوردی؟چند وقت ناباروری داشتی؟منم شروع کردم ولی شوهم ...

ببین داروهای طب سنتی وقت گیره باید خیلی ادامه بدی تا نتیجه بگیری اگر مشکت حاده و یا وقت نداری اصلا روی طب سنتی تکیه نکن ،اگر دوست داشتی بگو شاید بتونم کمکت کنم

ی سوال دیگه به شوهرم دارو بدم در کنارش کاسنی بدم طوریه؟و کاسنی باعث پسر میشه؟شما بچت پسره؟

کاسنی خیلی خوبه البته پودرشو میگم من همسرم پودر کاسنی ایت الله تبریزیان رو چندماه مصرف کرد و بله روی پسرزایی تاثیر داره

من یازده هفته ام دو هفته دیگه سونو دارم باید ببینم چیه 

من بچه سوممه ،ناباروری نداشتم اصلا خداروشکر

ببین داروهای طب سنتی وقت گیره باید خیلی ادامه بدی تا نتیجه بگیری اگر مشکت حاده و یا وقت نداری اصلا ر ...

من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم تحرکش کمه یه لوله هم دارم اینکه من رفتم طب اسلامیه