maxx مدیر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 عنوان مربی خصوصی برای بچه سه سال ونیمه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 20 پست کسی تاحالا. برابچه بالای سه سالش مربی خصوصی گرفته؟؟چون پسرم تومهد کنجکاوه وبه همه چی دست میزنه وحس مالکیت نمیدونه وبی اجازه به خوراکیا ووسایل بچه ها دست میزنه وکلا شیطنتش زیاده مربیش میگه کل انرژیمو میگیره بهتره براش مربی خصوصی بگیرین کسی تاحالا اینکاروکرده؟؟نگران شدم یعنی مشکلی هست ؟؟ 1397/09/04 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقاقیا1 عضویت: 1394/03/16 تعداد پست: 4440 درسته بایدهمینکاروبکنم ممنون ازراهنماییت عزیزم خیلی نگران بودم وهستم نگران نباش... تعجب میکنم. چطور بخاطر حرفای کسیکه تخصص خاصی نداره اینقدر نگران شدی... ... خواهش میکنم🌹😍 یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 نیمه اولیه... سال اول نفرست مدرسه... سال دوم با نیمه دومی ها بزار بره اخه اینجوری یکسال عقب میوفته نمی دونم من بچگیام خیلی اروم بودم وخودمم نیمه اولی بودم شش سالگی رفتم مدرسه ولی همیشه شاگرداول کلاسمون بودم
اقاقیا1 عضویت: 1394/03/16 تعداد پست: 4440 اخه اینجوری یکسال عقب میوفته نمی دونم من بچگیام خیلی اروم بودم وخودمم نیمه اولی بودم شش سالگی رفتم م ... اره دیگه این به سلیقه والدین برمیگره... من بخاطر رشد کم جسمی پسرم دیرتر میفرستمش مدرسه... یکسال یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 نگران نباش... تعجب میکنم. چطور بخاطر حرفای کسیکه تخصص خاصی نداره اینقدر نگران شدی... ... ... فدات گلم گفتم بیشتربابچه ها سروکارداشتن شایدپسرم واقعا مشکل داره وغیرقابل تحمله
اقاقیا1 عضویت: 1394/03/16 تعداد پست: 4440 فدات گلم گفتم بیشتربابچه ها سروکارداشتن شایدپسرم واقعا مشکل داره وغیرقابل تحمله نه بابا... اصلاااا به این نیست... خیالت تخت یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
همتا_6429198 عضویت: 1388/08/02 تعداد پست: 16383 بنظرت چندسالگی بره بهتره؟؟ من مربی خصوصی گرفتم اونم باشگاه کودک و اینده در مشهد به شدت مزخرف آخرم بچه ام و ناقص با ۸ تا بخیه تحویلم دادن فیلم مهد و دیدم اصلا مربی خصوصی پیش بهم نبود فقط همین و بگم بچه رو برادر از مهد ببرش کلاس لگو خیلی هم بهتره دنیا اونقدرها جدی نیست